> Forum > ๑۩۞۩๑ Bilim Dunyası ๑۩۞۩๑ > Eğitim Dünyası > 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak?
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak?  (Okunma Sayısı 395 defa)
08 Mayıs 2016, 16:10:52
Sefil
Yeni Üyeler
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 28.807


« : 08 Mayıs 2016, 16:10:52 »



2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak?

Sınavlara katılamayan öğrenciler TEOG mazeret sınavı ne zaman sorusuna yanıt arıyor. TEOG mazeret sınavı tarihleri MEB tarafından belirlendi. Mayıs'ta TEOG mazeret sınavları gerçekleştirilecek.

Kısaca TEOG olarak bilinen Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Sınavları, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirildi. 6, 7 ve 8. sınıfta çalışmalarını TEOG`a yönelik sürdüren öğrenciler, çalışmalarının karşılığını alabilmek üzere 27 Nisan Çarşamba ve 28 Nisan Perşembe günleri sınavlara girerek, bilgilerini ölçtüler. Ancak bu iki gün boyunca yapılan sınavlara mazeretli yahut mazeretsiz olarak katılamayan öğrenciler oldu. Bu öğrenciler şimdi merakla, `TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak?` sorusuna yanıt arıyor. MEB tarafından her eğitim-öğretim yılının başında hazırlanan planda diğer tüm sınavlar gibi TEOG mazeret sınavı tarihleri de belirleniyor. Bu öğrenciler için TEOG mazeret sınavı gerçekleştirilecek ve bu sınavlar da ilk sınavlarda olduğu gibi iki gün boyunca devam edecek. TEOG mazeret sınavına girecek adaylar bu sınavlara hazırlıklarda son sınavda ve daha önceki sınavlarda sorulan sorulardan faydalanabilecekler. İşte `TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak?` sorusunun yanıtı ve TEOG hakkında merak edilenler...

TEOG MAZERET SINAVI TARİHLERİ BELLİ OLDU

2. dönem Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Sınavları 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. Ancak daha önce sınavlara giremeyen adaylar oldu. Okul yönetimleri sınavlara katılamayan adayların bilgilerini e-Okul sistemine kayıt etti. Milli Eğitim Bakanlığı bu adaylar için TEOG mazeret sınavını gerçekleştirecek. Adayların merak ettikleri 'TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak?' ve 'TEOG mazeret sınavı yapılacak mı?' soruları yanıt buldu. Buna göre mazeret sınavları 14 Mayıs Cumartesi ve 15 Mayıs Pazar günleri gerçekleştirilecek.

TEOG SINAV SONUÇLARI HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK

Öğrenciler iki gün boyunca süren TEOG sınav maratonunda ter döktüler. Sınavların ardından kısa süre içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı, sınavlardaki soruların yanıtlarını Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) yayınladı ve isteyen öğrenciler EBA internet sitesinden sorulara ve bu soruların yanıtlarına erişebildiler. Yurt içinde 970 merkezde bulunan 16 bin 176 okulda ve 92 bin 924 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde ve 21 okulda gerçekleştirilen TEOG sınavının ardından soruların açıklanmasıyla artık adaylar TEOG sınav sonuçlarını beklemeye koyuldu. TEOG sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair net bir bilgi henüz bulunmasa da kesin sonuçların Haziran ayında açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar MEB'in e-Okul uygulamasından faydalanarak sonuçları öğrenebilecekler.

EBA İÇİN TIKLAYIN

e-OKUL İÇİN TIKLAYIN

r.haber

 

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak?
« Posted on: 29 Mart 2024, 09:43:43 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak? rüya tabiri,2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak? mekke canlı, 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak? kabe canlı yayın, 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak? Üç boyutlu kuran oku 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak? kuran ı kerim, 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak? peygamber kıssaları,2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak? ilitam ders soruları, 2016 TEOG mazeret sınavı ne zaman yapılacak?önlisans arapça,
Logged
08 Mayıs 2016, 17:40:05
Selma 8
Öğrenci Grubu
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 1.284



« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2016, 17:40:05 »

Bismillah
TEOG MazEret sınavı 14 Mayıs Cumartesi ve 15 Mayıs Pazar günleri gerçekleştirilecek girecek arkadaşlara başarılar dilerim inşaallah hak ettiklerini alırlar
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

TESETTÜR TARZ DEĞİL FARZ
08 Mayıs 2016, 21:22:31
Alican B8

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 3.409


Site
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2016, 21:22:31 »

Selamun Aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü. Ben bir şey sormak istedim. Normal teog sınavına mazeret sınavına göre daha mı kolay oluyor acaba.
Rabbim sınava girecekler hakkında en hayırlısını nasip eder inşallah. Rabbim paylaşım için razı olsun.
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes