ilitam ,arapça klavye, ilahiyat, önlisans > Forum > ๑۩۞۩๑ Sosyal ve Manevi Hizmetler Dünyası ๑۩۞۩๑ > Dostluk Ve Kardeşlik > Dua edemiyorum ben bana
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dua edemiyorum ben bana  (Okunma Sayısı 6430 defa)
07 Aralık 2015, 18:57:39
✿ Yağmur ✿

Çevrimdışı Çevrimdışı

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 6.688


Site
« Yanıtla #15 : 07 Aralık 2015, 18:57:39 »



Esselamu aleykum;
Amin amin amin inşAllah...Çok güzel ve içten bir dua...Acıların dindiren ,yalnızlıkları gideren sadece Allah'tır...Rabbim bizlerin sıkıntısını gidersin inşAllah....Rabbim c.c. razı olsun inşAllah..
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.206


View Profile
Re: Dua edemiyorum ben bana
« Posted on: 10 Aralık 2018, 14:57:46 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Dua edemiyorum ben bana rüya tabiri,Dua edemiyorum ben bana mekke canlı, Dua edemiyorum ben bana kabe canlı yayın, Dua edemiyorum ben bana Üç boyutlu kuran oku Dua edemiyorum ben bana kuran ı kerim, Dua edemiyorum ben bana peygamber kıssaları,Dua edemiyorum ben bana ilitam ders soruları, Dua edemiyorum ben banaönlisans arapça,
Logged
07 Aralık 2015, 20:16:38
İkraNuR
Öğrenci Grubu
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 3.428



« Yanıtla #16 : 07 Aralık 2015, 20:16:38 »

amin. çok güzel bir dua olmuş. Rabbim dua etmeyi unutturmasın inşAllah. paylaşımdan dolayı Allah (c.c.) razı olsun.
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
07 Aralık 2015, 20:27:51
Mehmed.
Forum Görevlisi
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

Cinsiyet: Bay
Mesaj Sayısı: 14.041



Site
« Yanıtla #17 : 07 Aralık 2015, 20:27:51 »

Ve aleykümüsselam ve rahmetüllah.  Amin...Gerçekten çok güzeldi. Rabbim (celle Celalühü) ppaylaşım için razi olsun.
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Hizmet nimettir.
07 Aralık 2015, 21:30:13
Es-Sabur

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 862


« Yanıtla #18 : 07 Aralık 2015, 21:30:13 »

Dua etmek çok güzel birşey birbirimiz için hep dua edelim çaresizliğimizi dua ile dile getirelim ama dua edecek yüzümüz varmı acaba olsun biz genede duayı ihmal etmeyelim kabul olur inşaAllah
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
13 Aralık 2015, 03:23:55
Halime
Yeni Üyeler
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 9.473


« Yanıtla #19 : 13 Aralık 2015, 03:23:55 »

Haydi ey Yar, beni akla, beni ben mahvettim, beni bana bırakma.. Hiçbir ümidin kalmadığı yerdeyim şimdi, Sen bir kapı açana kadar çaresiz bekleyeceğim.. Zaten benim tuttuğum yol,  yol değildi, isteğim nefsaniydi, Sen bu kapanan kapıyla benim çaresiz ve nefsani sayfamı da kapatıver de beni sırf Sen’in için yaşayan bir kul eyle ya Rabbi.. Benden bana dair ne varsa söküver, kalbime nurdan tahtını kuruver.. Duamızın bu kısmı beni bitirdi.. Canı gonulden amıınn diyoru..Allah razı olsun
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &