> Forum > ๑۩۞۩๑ Güncel Haberler & Tarihden Başlıklar ๑۩۞۩๑ > Sınav Duyuruları > Diyanet Sınav Duyurusu > 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu  (Okunma Sayısı 1280 defa)
16 Şubat 2013, 02:30:03
Zehibe

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 31.681



Site
« : 16 Şubat 2013, 02:30:03 »



2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu




D  U  Y  U  R  U

 
Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliği hükümlerince, Başkanlığımız Merkez teşkilatında münhal bulunan Şoför kadrolarına aşağıdaki şartları taşıyanlar arasından naklen (kurum içi) alım yapmak üzere sözlü-uygulamalı sınavla şoför alınacaktır.
 
A.     Atama Yapılacak Kadroların Bulunduğu Yer, Unvan, Sınıf, Derece ve Adedine Göre Dağılımı

MÜNHAL KADROLARIN
BULUNDUĞU YER
UNVANI
SINIFI
DERECESİ
ADEDİ
Merkez Teşkilatı
Şoför
G.İ.H
1-9
11
TOPLAM
11
 
B.     Sınava Müracaat Edecek Adaylarda Aranan Şartlar;

1.     En az lise ve dengi okul mezunu olmak,
2.     (E) sınıfı sürücü belgesine sahibi olmak,
3.     Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak,
4.     Halen Başkanlığımız teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (A) bendine göre kadrolu çalışıyor olmak.
 
C.     Başvuru, Sınav, Atama İşlemleri ve Diğer Hususlar;
 
1-    Başvuru İşlemleri

a)    Yukarıdaki şartları taşıyan adaylar,15.02.2013-01.03.2013 (mesai saati bitimine kadar) tarihlerinde istenen belgelerle birlikte herhangi bir İl Müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir. Adaylardan istenen belgeleri getirmeleri halinde, yurtdışından sınava müracaat edecek adaylar adına üçüncü şahıslar müracaat işlemini yapabilecektir.
b)    İl Müftülüklerindeki İKYS il yöneticileri, Başkanlığımız İKYS programı üzerinden müracaat işlemini gerçekleştireceklerdir. Belgeleri eksik olan adayların kayıt ve müracaat işlemi yapılmayacaktır.
c)     İl müftülüğünce yapılan kayıt işleminden sonra, İl Müftülüklerindeki İKYS il yöneticileri, İKYS programından alınacak sınav müracaatının yapıldığına dair “Aday Başvuru Belgesi”ni adaylara vereceklerdir. Adaya verilen bu belge sınav giriş belgesi yerine geçmez.
d)    İl Müftülükleri aracılığı ile yapılmayan müracaatlar işleme konulmayacaktır.
e)    Bu duyuruda belirlenen esaslara uygun olmayan ve posta yolu ile yapılan müracaatlar ile 01.03.2013 tarihi mesai saati bitiminden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
 
2-    Sınav ve Atama İşlemleri

a)    Sınava girmeye hak kazanan adayların sınav tarihi ve yerleri, sınava müracaat işlemlerinin tamamlanmasının ardından ileri bir tarihte Başkanlığımız internet sitesinde (www.diyanet.gov.tr) ve aynı sitedeki İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfasında ilan edilecektir. Adayların sınav tarihi ve yerleri, aynı internet sitesinden alacakları “Sınav Giriş Belgesi”nde belirtilecektir. Adaylar, Başkanlıkça belirlenecek sınav merkezinde/merkezlerinde sözlü-uygulamalı sınava alınacaklardır.
b)    Adaylar, sınava gelirken “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte T.C Kimlik No’lu kimlik belgelerinden birini (nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet) ve sınav başvurusu esnasında ibraz ettiği belgeleri yanlarında bulunduracaklardır. Belgelerini ibraz edemeyenler sınava alınmayacaktır.
c)     Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Bu durumdaki adaylara her ne sebeple olursa olsun ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir.
d)    Sınav sonuçları Başkanlığımız internet sitesinde (www.diyanet.gov.tr) ve aynı sitedeki İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfasında duyurulacaktır.
e)    Sınavda başarılı olmak için en az 70 (yetmiş) puan almak şarttır.
f)     İlan edilen münhal kadrolara başarılı olan adaylar arasından en yüksek puandan başlanmak suretiyle başarı sırasına göre kontenjan adedince atama yapılacaktır. Puanların eşit olması halinde hizmet süresi fazla olana öncelik verilecektir.
g)    İlan edilen kadrolarda çeşitli nedenlerle boşalma olması halinde müteakip sınav ilan tarihine kadar başarı listesindeki sıralamaya göre 70 ve üzeri puan alanlardan atama yapılabilecektir.
 
3- Diğer Hususlar;

a)       Sınav öncesi, sonrası ve atama sürecindeki işlemlerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen adayların başvuru ve sınavları geçersiz sayılacağı gibi görev alsalar dahi görevleriyle ilişikleri kesilecektir. Bu durumdaki adaylar hiçbir hak talebinde bulunamayacaktır.
b)       Sınav başvurularında adayın beyanı esas alınacaktır. Başkanlık, sınav ve atama sürecinin her aşamasında sınava ilişkin hususlarda adaydan belge talep edebilecektir.
c)        Adayların, sınavla ilgili iş ve işlemlerle ilgili düzeltme ve değişiklik taleplerinde fax ile işlem yapılmayacaktır. Adayların taleplerini içerir ıslak imzalı ve yazılı dilekçelerini Personel Sistemleri Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına ulaştırmaları gerekmektedir.
d)       Bu duyuruda yer alan hususlar, sadece bu sınav ve bu sınava bağlı atamalar ile ilgilidir. Bundan sonraki sınav ve atamalar için müktesep teşkil etmez.
e)        Sınav ve sonuçları ile ilgili Başkanlığımızın internet sitesinde ve aynı sitedeki İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfasında yapılan tüm duyurular tebligat sayılacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
f)        Bu duyuruda yer almayan hususlarla ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliği hükümleri geçerlidir.
g)       Sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar sonuçların ilan edilmesinden itibaren 7 (yedi) gün içinde yazılı olarak Başkanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Personel Sistemleri Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına yapılacaktır. İtirazlar, sınav ve değerlendirme komisyonunca en fazla 15 (on beş) gün içinde incelenerek karara bağlanarak daha sonra adaya bildirilecektir. Sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 7 (yedi) gün içinde yazılı olarak Personel Sistemleri Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına ulaştırılmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
 
D.     Başvuru ve Sınav İçin İstenen Belgeler;

1.     Tasdikli diploma sureti veya mezuniyet belgesi (Diploma yabancı bir ülkeden alınmışsa YÖK’ten alınacak denklik belgesi),
2.     T.C kimlik no’lu kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet),
3.     (E) sınıfı ehliyet fotokopisi,
4.     Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yaptıklarını gösterir hizmet çizelgesi.
 
NOT:

1.     Adayların, başvuru için gerekli belgeleri başvuru esnasında yetkili memurlara ibraz etmeleri gerekmektedir. Belgelerini ibraz edemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuru için gerekli belgeler, yetkili memurlar tarafından kontrol edildikten sonra adaylara iade edilecektir.
2.     Adayların, başvuru için gerekli belgeleri sözlü-uygulamalı sınav esnasında sınav komisyonuna ibraz etmeleri gerekmektedir. Belgelerini ibraz edemeyenler sınava alınmayacaktır.
 
E.      İletişim

Yazışma adresi         :Üniversiteler M. Dumlupınar Blv. No:147/A 06800 Çankaya ANKARA
e-mail                          : persis@diyanet.gov.tr
Telefon                        : (0312) 295 70 00
İlgililere duyurulur.
 
D.İ.B.İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

 


[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu
« Posted on: 18 Nisan 2024, 20:54:04 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu rüya tabiri,2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu mekke canlı, 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu kabe canlı yayın, 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu Üç boyutlu kuran oku 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu kuran ı kerim, 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu peygamber kıssaları,2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusu ilitam ders soruları, 2013 Yılı Şoför Alımı Sözlü-Uygulamalı Sınav Duyurusuönlisans arapça,
Logged
16 Şubat 2013, 14:05:44
Sefil
Yeni Üyeler
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 28.807


« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2013, 14:05:44 »

Cenabı hak hakkı olan kardeşlerimize nasip eylesin inşaallah hayırlara vesile olur
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes