> Forum > ๑۩۞۩๑ İlim Dünyası Online Dergi Dünyası ๑۩۞۩๑ > Semerkand Aylık Aile Dergisi > Bizden Haberler > Bizden haberler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bizden haberler  (Okunma Sayısı 1144 defa)
15 Eylül 2011, 12:20:25
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« : 15 Eylül 2011, 12:20:25 »



BİZDEN HABERLER

Nisan 2010 55.SAYI


SEMERKAND, GENEL MERKEZİNDE TEMSİLCİSİNİ AĞIRLIYOR

Semerkand, genel merkezde temsilcileri ile bir araya gelerek tanışma ve durum değerlendirme toplantıları yapıyor. Okuyucularına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla düzenlediği toplantılarda Semerkand çeşitli etkinlikler ve ödüllerle temsilcilerine teşekkür ediyor.
Cumartesi-Pazar günleri yapılan ve 6 hafta boyunca sürecek olan Semerkand İstişare Toplantılarının ikinci ve üçüncüsü geçtiğimiz ay çeşitli etkinlikler ve ödül törenleri ile gerçekleştirildi. Cumartesi günü kurum gezisi ve tanışma ile başlayan toplantı, Semerkand Şirketler Grubu Genel Müdürü M. Sıddık Çağıl ve Semerkand Türkiye Sorumlusu Yaşar Karali’nin konuşmalarıyla devam etti. Dergi, abonelik, ürün hareketleri ve mali konularda yetkililerin verdikleri bilgilerin ardından, yeni çıkacak kitaplar hakkında Semerkand Kitap Editörü Ahmet Kasım Fidan bilgi verdi.  Daha sonra Pozitif Dağıtım Müdürü İbrahim Demir tarafından şirketin genel kurumsal yapısı ve değişiklikler konusunda bilgi verildi. Yurtdışı faaliyetleri konusunda ise Pozitif Pazarlama Müdürü Oğuz Davut Şahin bir sunum yaptı. Mayıs ayında faaliyete girmesi beklenen Semerkand TV’nin bir günlük örnek programının tanıtıldığı toplantının ilk günü akşam yemeği ile son buldu. Toplantının ikinci gününde çeşitli yerlere geziler düzenlenmesin ardından ödül töreni ile programa devam edildi.  Hizmet, birincilik ödülleri gibi  çeşitli ödüllerin verildiği toplantı, plaket töreni
ve değerlendirme konuşmaları ile sona erdi.

ANKARA’DA “HİZMET” PROGRAMI ÇOK BEĞENİLDİ

Geçtiğimiz ay Ankara’da hizmet konulu bir program düzenlendi. İlginin yoğunluğu üzerine iki seans yapılan ve toplam 2000 katılımcıyı ağırlayan program; hizmet amaçlı çalışmalar hakkında yapılan kısa açıklama ile başladı. Piyeslerle renklendirilen programda kreş öğrencileri tarafından hazırlanan “Peygamberimiz’e (s.a.v) mektup” bölümü yoğun ilgi gördü. Konukların hizmet hakkındaki görüşlerinin de alındığı programdan katılımcılar memnuniyetlerini ifade ederek ayrıldı.

GAZİOSMANPAŞA’DA HAC VE UMRE SEMİNERİ

Semerşah Turizm geçtiğimiz ay Gaziosmanpaşa’da hac ve umre konulu bir seminer düzenleyerek hanımlara, hac ve umrenin fazileti hakkında bilgi verdi. 800 kişinin katıldığı programda bir çok skeç, şiir ve ilahi sunuldu ve bir Kabe maketi etrafında tavaf provası yapıldı. Katılımcıların son derece memnun ayrıldığı seminerde farz, vacip, sünnet ve adaplara uygun şekilde bir hac ve umre görevinin yerine getirilmesine önem veren Semerşah Turizm, bu konuların önemine de değindi.

İKİTELLİ’DE SEMERKAND PROGRAMI

Geçtiğimiz ay İkitelli’de Semerkand ve eğitim gönüllüleri  bir program düzenledi. Dergimiz yazarlarından Rabia Suluk’un konuşmacı olarak katıldığı programda; “Okumanın Önemi ve Semerkand Yayınlarının Tanıtımı” içerikli konuşmalar yapıldı. Eğitimci Elif Sert’in “Aile İçi İletişim” ve Büşra Kama’nın “Eğitimin Önemi” konulu sunumları ile devam eden program dergi abonelerine yapılan hediye çekilişi ile son buldu.

ÇANKIRILI BAYANLARA MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI

Çankırılı hanımlar geçtiğimiz Şubat ayında Mevlit Kandili dolayısıyla Semerkand tanıtım ve kaynaşma programı düzenledi. Pek çok farklı etkinlikle desteklenen program slayt gösterimi ile başladı ve müftülük görevlilerinin Peygamberimiz’i (s.a.v) anlatan konuşması ile devam etti. Çankırı esnafının da katkıları ile mini bir çekiliş yapılan programda birçok hediye dağıtıldı. Katılımın yoğun olduğu program, Semerkand gönüllülerine motive amaçlı tebrik ve hediye takdimi ile son buldu.

PENDİK’TE “SEVGİ EVİ” AÇILDI

Mart ayında Pendik’te “Sevgi Oyun Evi ve Yetenek Geliştirme Merkezi” açıldı.  Miniklerin her açıdan fayda görmesi düşünülerek açılan merkezde, çocuklarımız, renkli sınıflarında bir şeyler öğrenirken bir yandan da yetenek odalarında (müzik, zeka oyunları, el becerisi vs.) becerilerine yenilerini katacaklar. Oyun odalarından yemekhanesine dek çocukların eğitimi ve gelişimi düşünülerek açılmış bu eğlenceli merkezde; “çocuklarımızın geleceği için onları sevgi ile kucaklayalım” düsturu hakim. Bizler de onların bu güzel düşüncelerine katılıyor ve böyle yerlerin çoğalmasını diliyoruz.

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Bizden haberler
« Posted on: 29 Mart 2024, 13:30:41 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bizden haberler rüya tabiri,Bizden haberler mekke canlı, Bizden haberler kabe canlı yayın, Bizden haberler Üç boyutlu kuran oku Bizden haberler kuran ı kerim, Bizden haberler peygamber kıssaları,Bizden haberler ilitam ders soruları, Bizden haberlerönlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes