- Yüzyüze Akademik Danışmanlık 2010

Adsense kodları


Yüzyüze Akademik Danışmanlık 2010

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
neslinur
Fri 1 January 2010, 02:40 pm GMT +0200
Yüzyüze Akademik Danışmanlık

Akademik Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, uzaktan eğitim gören öğrencilerimiz, bazı seçilmiş dersleri yüz yüze yapabilme olanağı elde etmektedirler. Uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüzyüze Akademik Danışmanlık dersleri 4 Ocak 2010 tarihinde başlayacak olup 28 Mayıs 2010 tarihine kadar devam edecek. Ülke genelinde Ağrı ili hariç 80 il ve 5 ilçedeki 89 merkezde gerçekleştirilen Akademik Danışmanlık derslerine, kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek öğrenciler için devam zorunluluğu da bulunmuyor.

Açıköğretim Fakültesi bünyesinde bu yıl öğrenci almaya başlayan Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencileri için de öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüzyüze Akademik Danışmanlık dersleri 4 Ocak 2010 tarihinde ülke genelinde 42 merkezde başlıyor.

Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini bulundukları ildeki AÖF Bürosuna başvurarak veya web sayfamızı takip ederek öğrenebilirler.

Bu öğretim yılında geçen yıldan farklı olarak 14 yeni il ve İzmir’de 2. merkez sisteme girmiş olup, geçen yıl İstanbul’da öğretim hizmeti veremeyen Marmara Üniversitesi Bahçelievler merkezi bu yıl eğitime başlayacak. Ankara’da ise dersler bu yıl sadece Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yapılacak.

2009-2010 öğretim yılında Akademik Danışmanlık kapsamında yüzyüze öğretimi yapılacak dersler şunlar:

1. Sınıf Dersleri: Genel Matematik, Genel Muhasebe, İktisada Giriş

                         Eski Türk Edebiyatı’na Giriş, Osmanlı Türkçesi’ne Giriş

2. Sınıf Dersleri: Muhasebe Uygulamaları, İstatistik, İktisat Teorisi

3. Sınıf Dersleri: Maliyet Muhasebesi, Türk Vergi Sistemi, Finansal Yönetim, İngilizce

4. Sınıf dersleri için akademik danışmanlık uygulanmamaktadır.

Bu uygulama kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı bölümünün akademik danışmanlık derslerinin sürdürüleceği merkezler ise şunlar: Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir (Anadolu Üniversitesi – Yunusemre Kamp. ve Osmangazi Üniversitesi – Meşelik Kamp.), Gaziantep, Giresun, İstanbul (Marmara Üniversitesi – Haydarpaşa ve Bahçelievler), İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat.

Derslere katılmak isteyen öğrenciler, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim görecekleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarına uymak zorundadırlar. Danışmanlık derslerinin saat ve yerini öğrenmek için buraya tıklayınız. Açılacak dosyada, il il danışmanlık saatleri ve yerleri belirtilmiştir.