- Yine aynı bulut

Adsense kodları


Yine aynı bulut

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafiza aise
Tue 10 May 2011, 04:54 pm GMT +0200
Yine Aynı Bulut

Bu molanın ardından yeniden toparlanıp tekrar Mek­ke'nin yollarına koyuldular. Havalar çok sıcaktı ve yolda ge­lirken Meysere, Allah Resülü'nü, bulut şeklinde iki meleğin gölgelediğini görmüş ve hayretle arkasından bakakalmıştı. Bu kadar sıcak bir ortamda iki bulut... Hem de, sürekli birisini takip eden iki bulut ... Gittiği yere giden ve durduğunda da 01­dukları yerde sabit kalan iki bulut ...

94 İbn Sa'd, Tabakat. 1/130

95 Suyüti, el-Hasaisii'l-Kübra, 1/51

° ise, tavrını hiç bozmadan emniyet ve güven içinde, hiç­bir şey yokmuşçasına yoluna devam etmekteydi. Bütün bun­lar, Meysere'de öylesine bir muhabbet hasıl etmişti ki artık o, varlığını Muhammedii'l-Emin'e adamış; kendini O'nun bir kölesi gibi gôrüyordu.?"

Mekke'ye ulaştıklannda, günün en sıcak zamanıydı ve gü­neş tam tepelerinde bulunuyordu. Kervanının haberini alan Hatice de, yüksek bir mekana çıkmış gelişlerini seyrediyordu. Bir aralık gözüne ilişen manzaraya takılıp gitti; zira, ticaret­teki ortağı Muhammedü'l-Emin'in üzerinde iki melek kanat­lannı germiş, O'nu güneşin yakıcılığından koruyup ona gölge ediyordu. Gördüklerini, yakın arkadaşlanyla da paylaşmak istemişti. Hemen onlan da yanına çağırarak bu manzaradan onların da nasiplerini almalannı arzu etti. Gerçekten de, sey­rine doyum olmayan bir manzaraydı. Gören herkes, şaşkınlık ve taaccübünü gizleyemiyordu.

Sevgi.
Mon 16 October 2017, 11:17 pm GMT +0200
Bismillâh...
Bu güzel bilgiler için Allah Razı olsun. Mevlam bizleri Peygamberimiz'e hayırlı ümmet olanlardan eylesin inşaAllah.

🌹 Allahümme Salli Alâ Seyyidina Muhammed'in Ve Alâ Âli Seyyidina Muhammed 🌹