- Van depreminin ardından

Adsense kodları


Van depreminin ardından

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Thu 17 May 2012, 12:42 pm GMT +0200
VAN DEPREMİNİN ARDINDAN...

Aralık 2011 75.SAYI

Hakkari’de verdiğimiz 24 şehit ve ardından yaşanan Van depremi, akıllara “Tüm bunlar ilahi bir mesaj mı?” sorusunu getirdi. Ülke doğu-batı ayrımına sürüklenmek istenirken ardı ardına yaşanan bu iki olay bakış açısına göre farklı yorumlandı tabii. Kimileri intikam duygularına malzeme yapmaya çalışırken kimileri de kardeşlik bağına vesile kıldı. Genel manzaraya bakınca ayrılıkçıların payına pek bir şey düşmediğini gördük bu süreçte. Zira ne yaparsalar yapsınlar tüm ülke provokatif söylemlere kulağını tıkayıp Van için elinden gelen desteği sağladı.

Aralık sayımızın kapak dosyasında yaşanan bu süreci ve çıkarılması gereken dersleri satırlarımıza taşıdık. “Kardeşlik Harcını Yeniden Karmak Lazım” başlığıyla yayınladığımız dosyayı kardeşlik duygularımızı pekiştirmesi dileklerimizle beğeninize sunuyoruz.

Bu ay ilmihal okumanın önemi ve gerekliliği üzerinde durulan değerlerimiz köşesini muhakkak okumanızı tavsiye ederiz. Önereceğimiz bir diğer yazı ise anne baba tutumları sayfalarında yer alıyor. Çocuklar arası adaletin nasıl sağlanabileceğini anlatan yazıda farkında olmadan yapılan bir çok yanlış uygulamaya da yer verilerek anne babaların daha bilinçli olması hedefleniyor.

Önümüzdeki ay görüşünceye dek selametle kalın...

Derya COMBA