- Sizden gelenler

Adsense kodları


Sizden gelenler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Mon 26 September 2011, 03:50 pm GMT +0200
SİZDEN GELENLER

Aralık 2009 51.SAYI

SEMERKAND ÇATISI ALTINDA ALDIĞIM EĞİTİM
Sevgili Semerkand Aile, Semerkand ve Mostar dergilerimizi de alıp okuyorum. Hepsinin yeri ayrı, Allah (c.c) hepinizden razı olsun. Tabi ki ilk göz ağrımız Semerkand’ımız olmazsa olmazımız. Mostar da öyle. Sevgiliden gelen mektup misali dört gözle gelmelerini bekliyorum. Okumaya hangisinden başlayacağımı şaşırıyorum.

Aile’deki çocuk gelişimi ve eğitimi yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum. Bir çok hatamı bu sayede düzelttim diyebilirim. Bitirmiş olduğum okullardan aldığım eğitim Semerkand çatısı altında aldığım eğitim yanında devede kulak misali. Bu yüzden de Semerkand’a çok şey borçluyum. İyi ki varsınız. Okumayı seviyordum, sizinle bir başka sevdim. Keşke grip aşısı gibi okuma isteğinin de bir aşısı olsaydı. İnsanlarımızı 7’den 70’e onunla aşılasaydık.
Sizi size övmek zor bir mesele. Anlatmayı denemek ise haddim değil. Büyüğümüzün buyurduğu gibi “Bir kişinin hidayetine vesile olmanız, yedi ceddinize yeter.” Bu da size yeter. Allah’a emanet olun.
BAYRAM ALİ KIROĞLU / KOCAELİ

ARTIK MAKYAJ YAPMAM
Değerli Semerkand Aile, her ay olduğu gibi bu ay da çok süpersiniz. Bu dergilerle birkaç aydır tanışıyorum. Bir arkadaşım vesile oldu. 2 yıldır abonedir. İnşallah bu sefer ben de olacağım. Önceki dergilerinizi arkadaşımdan alıp okudum. Hepsi birbirinden güzel. Allah sizden razı olsun. Ben makyajı seven bir bayanım, hem de çok. Her zaman isterim makyaj yapmayı. Ama bu saatten sonra istemiyorum. O da sizin sayenizde. Sağlık bölümü bu ay tam benlik. Allah yar ve yardımcınız olsun.
FATMA POLAT / DİYARBAKIR

GENÇLERE  DAHA FAZLA YER AYIRIN
Ben Burdur’dan Zeynep Dirol. Lise son sınıf öğrencisiyim. Derginizi çok beğeniyorum. Derginiz çok güzel fakat gençler için biraz daha fazla bölümler koymanızı istiyorum. Bu yıl sınava girecek arkadaşlarıma, kardeşlerime başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Buradan okulum Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki bütün arkadaşlarıma, dostum ve sırdaşım olan Meryem’e selamlarımı gönderiyorum. Kardeşim A. Raşit’e girecek olduğu tüm sınavlarda başarılar diliyorum. Ayrıca kardeşim A.Raşit de Semerkand ailesinin dergilerini okumaktan çok zevk alıyor. Ayrıca “Korkuyorum Allahım” şiirimi de derginizde görmek istiyorum. Allah sizden razı olsun.
ZEYNEP DİROL / BURDUR

DERGİLERİM GELMİYOR
Bu sene Semerkand Dergisi abonesi oldum. Dergiler elime zamanında ulaşamadığı için yakınıyordum ve 2010 yılı için artık dergi falan almayacağım diyordum. Eski dergileri karıştırırken Semerkand Aile Dergisi’ni gördüm şimdi okumaya başladım. Gerçekten çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Şu anki ev halini anlatan mükemmel bir dergi inşallah 2010 yılı için sadece Semerkand Aile Dergisi’ne abone olmak istiyorum. 1 yıllık aboneliklerinizde Hediye veriyor musunuz kitap vs.? Ve şunu da sormak istiyorum. Derginizin dağıtımı Semerkand Dergisi ile aynı ise yandık demektir. Semerkand Dergisi’ne abone oldum bir yıllık ama elime ulaşan dergi sayısı ancak 5-6 tanedir. Bu yüzden başka arkadaşlarıma tavsiyede bulunmaktan çekiniyorum. Neyse size iyi çalışmalar diliyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
MURAT UZUN

DOĞUM GÜNÜ HEDİYEM OLDU
Dergi yine her zaman olduğu gibi çok güzel yazılar içeriyor. Özellikle gençler için sizlere çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun. Ayrıca bugün benim doğum günüm ve dergim bugün elime geçti, çok güzel bir hediye. Allah sizi bu dünyada öbür dünyada da başarılı kılsın. Allah sizin gibi abla, abilerimizi başımızdan eksik etmesin. Sizi çok seviyorum. Ayrıca size bir şey sormak istiyorum. İsteyen herkes yazı göndere biliyor mu? Cevabını mutlaka öğrenmek istiyorum. Allah’a emanet olun. Sağlıcakla kalın.
HABİBE YAŞAN / DİYARBAKIR

SEVGİLİ AİLE’M SİZİ ÇOOOK SEVİYORUZ

Dergimiz çok güzel. Üzerinde ne kadar çok emek olduğu belli. Her bir satırı ayrı bir hikmet. Hakkıyla hizmet etmek çok zor ama himmetle siz zoru başarıyorsunuz. Ben 18 yaşındayım. İnşallah bu sene üniversiteye başlayacağız. Dua buyurun, hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Sevgili Aile’m sizi çoook seviyoruz. Annemle kardeşim Tuğba da çok seviyor. Dergi gelince sanki memleketten bir mektup gelmiş gibi heyecanla açıyoruz. Allah cümlenizden razı olsun. Bu dergide en küçük emeği gecen herkese Rabbim hidayet nasip etsin, dünyada ve ahrette af ve afiyet nasip etsin.
MERVE ÜNSAL / NEVŞEHİR

ÇOK GÜZEL BİR YOLA IŞIK TUTUYORSUNUZ
Merhaba Semerkand ailesi. Beni manasız dergilerden kurtaran, aradığım soruların cevabını bulabildiğim, beklentilerime hitap eden çok güzel bir dergi… Dergiyle beni tanıştıran kişiyi unutamam tabi ki… Hataların, yanlışların doğru öğretildiği 27 yıllık bir cahiliye yaşantımdan beni alıp menzilime, İslamiyet’e taşıma vazifesini üstlenen Allah aşığı dostum Esma’nın emeği çok … Üstümde hakkı çok. Onun vesilesiyle namaz kılıyorum, zayıf da olsam bir gayret içinde menzilime yürüyorum. Dostum Esma’nın deyişiyle “Maksat çemberden çıkmamak, kah düşüp kah kalkmak ama ümitsizliğe düşmeden çemberin içinde kalmak, Allah için…” Sevgili Semerkand ailesi hepinize teşekkürler. Çok güzel bir yola ışık tutuyorsunuz.
GÜLSÜM AKDEMİR / İSTANBUL

DERGİ GEÇ GELDİĞİ İÇİN ÜZÜLÜYORUZ
Selamun Aleykum Semerkand Aile. Dergimizi burada hepimiz çok beğenerek okuyoruz. Tabi buraya yani elimize çok geç, neredeyse ayın yarısında ulaştığı için biraz üzülüyoruz. Dergimizin gelmesi için sonraki ayı iple çekiyoruz. Diğer kardeşlerimizin söylediği gibi vatanımızdan her ay gelen bir hediye. Allah razı olsun. Kızımın resmini gönderiyorum. Annem, babam “Dergiye gönder biz de görelim” dediler. Yayınlarsanız çok sevinirim.
BAHAR ÖZBEK / İSVİÇRE

DOSTA MEKTUP
Dosta mektup yazmak istedim, adres sizi gösterdiler. Sen yaz, onlar ulaştırır dediler. İçimde yine büyük bir özlem. Renkli kağıtlara mektup yazmak istedim. Eskiden sahte sevgilere yazılırdı renkli zarf ve kağıtlar. Benim de sevdiğim var, gerçek sevdiğim sultanım… Ben de ona yazıyorum renk renk, çiçek çiçek… Biliyorum onu çok seven var. Ben daha çok sevmek istiyorum. Onun da çok sevdiği vardır ama en çok beni sevmesini istiyorum. İyi ki varsın. Allah bizlere nasip etti. Zaten ne kadar günahkar, farip, fakir varsa hepsini çağırırsın. Bu dünyada değil, bizleri Rabbim inşallah ahrette mükafatlandırsın.
Semerkand ve Aile’ye aboneyiz. Sizden sadece dua istiyoruz. Gerçek ve hakiki sevgililere kavuşmak ümidi ile, mektubumu ulaştırmayı unutmayın.
CANAN BIRAKMAZ