- Sizden Gelenler

Adsense kodları


Sizden Gelenler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Mon 23 April 2012, 06:11 pm GMT +0200
Sizden Gelenler

Ağustos 2007 23.SAYI

Haziran ayının konusunu, ben evin babası olarak çok beğendim

Biz Almanya’dan Kandemir ailesi olarak derginizi gönülden takip ediyoruz. Bir sonraki derginin konusunu inanın heyecanla bekliyoruz. Haziran ayının konusunu ben evin babası olarak çok beğendim. Özellikle biz gurbetçiler çocuklarımıza yeteri kadar zaman ayıramıyoruz. Almanya’nın çalışma şartları buna engel oluyor. Hanımım Asiye, ben İsmail Kandemir ve kızım Beyza yayın hayatınızda başarılar dileriz.
İsmail Kandemir / Almanya

Süper bir dergi!

Merhaba ben Merve, 7. sınıf öğrencisiyim. Derginize bir yıldır aboneyiz. Babam bu dergiyi özellikle benim için alıyor. Derginizi çok beğeniyoruz. Süper bir dergi! Elime geçtiği anda bütün konularını inceliyorum. Hemen annemin yanına koşup ilk konuyu okuyorum. Derginizi ailecek okuyoruz. Çünkü her yaşa, her kafaya uygun bir dergi. İçeriğinde çok eğitici ve bilinçlendirici konular yer almakta. Özellikle benim yaşımdakilere uygun konulara yer vermeniz çok hoşuma gidiyor. Kısacası derginize hayranım. Allah başarılarınızı daim eylesin...
Merve İlik / Adıyaman

Psikoloğum bölümünde mektup yazabileceğimiz bir adres olmasını istiyorum


Bu size ikinci yazışım. Bunu her defasında tekrar etmeme gerek var mı bilmiyorum ama derginiz gerçekten çok güzel. Ben bu yıl Anadolu İmam Hatip Lisesini bitirdim ve şu an arkadaşımla müftülükten izinli Kur’an kursu açtık. Allah rızası için çocuklara bir şeyler öğretmeye çalışıyoruz. Ben de sizin derginizi okuyorum. Ve öğrendiklerimle başkalarının da istifade etmesini sağlamaya çalışıyorum. Allah için çalıştığımızdan mıdır, nedir; Allah hep yardım ediyor. Derginiz herkese hitap ediyor ya, beni en çok mutlu eden de bu. Dış kapak her ay ili çekici farklı konularla karşımıza çıktığı için, okumayan bile kaptırıyor kendini... Sizden bir isteğim olacak. Psikoloğum bölümündeki psikoloğun yazışma yani mektup yazabileceğimiz bir adresi olmasını istiyorum. Hem mektuplaşma geleneği devam etmiş olur, hem de telefonda dile getiremediğimiz konular aydınlaşmış olur diye düşünüyorum.
Firdevs Bülbül / Kahramanmaraş


Dergimin kapağına, beni etkileyen konu hakkında bir dörtlük eklerim

Bir selam da Şanlıurfa’dan, solmayan bir gül olarak hanelerimize gelip kalbimize giren “Semerkand Aile” yazarlarının ve okuyucularının üzerine olsun. 2006 yılında tanıştığım dergimle abone olarak pek çok tevafuk olay yaşadım. Bazen zihnimde çalkalanan sorularla karşı karşıya kalırdım. Cevap aramak için yola çıktığımda o ayki dergim içinde cevaplarıyla “Ben buradayım ya, sen nereye gidiyorsun?” deyip beni uyarmıştı adeta. Bir evlat olarak ben “aile”mi çok seviyorum. Çünkü o bana Allah’tan razı kulun, şerefli ümmetin, sadık müridin, vefalı evladın, hayırlı eşin ve faydalı bir insanın mesuliyetini öğretir. Cuma günü arkadaş toplantılarında mutlaka dergimi okurum. Bazı arkadaşlarım farklı düşüncelere sahip olduğu halde kimi abone olur, kimi de çok farklı bir dergi olduğunu söyleyip sevgisini dile getirir. Dergimizin konuları birbirini tamamlayan bir inci gibi; ama sayfa azlığından yakınıyoruz. Bu gönül gülünden faydalanmak için titizlikle ve hiçbir satırını atlamadan okurum. Bitince de bütün duygu ve düşüncelerimi toplayıp beni etkileyen konu hakkında bir dörtlük eklerim dergimin kapağına. Ve gelelim benim için zor kısma... Dergimi bir başkasına verme işi… Sevilen şeyleri paylaşmadıkça bitmiyor bu vuslat yolu. Ben de içim titreyerek de olsa kapaktaki kalbin üzerine “Okurken yıpratmayın lütfen” yazıp geri almak şartıyla veriyorum.
Belkıs Denemeci / Şanlıurfa


Sizlerle beraber olduğumuz her an, her saniye için teşekkürler

Çok değerli Semerkand Aile çalışanları her ay tatlı tatlı esen seher yeli gibi geçiyor elimize dergimiz. Bizler çok mutlu oluyoruz. Sizlerle beraber olduğumuz her an, her saniye için teşekkürler. Bu ay bulmaca bölümünüz ilgimi çekti ve bir kitapsever olarak ben de katılmak istedim. Allah Teala başarılarını arttırsın.
Sengül Kızılkaya / Bursa

Ayın “ailemize yeni katılan” okuyucusu

Semerkand Aile’yi pek önemsememiştim ama…


Allah’ın selamı üzerinize olsun. Ben 2006 yılında Semerkand Dergisi’ne abone oldum. Çok şey öğrendim, çok faydalandım. Semerkand Aile Dergisi çıktığında ise açıkça söylemek gerekirse bu dergiyi pek önemsemedim. Belki de bundaki etken benim bekar olmamdır. Geçen ay okuma evinden bir tane Semerkand Aile Dergisi aldım (Satmak için). Birkaç kişiye teklif ettimse de bir türlü satamadım. Dergi ciltli bir şekilde işyerimizin sehpasında nasibinin kim olacağını bekliyordu. Borçlu olmayı pek sevmem. Bunun için derginin parasını kendim verdim. “Bari, parasını verdik, açıp okuyalım” dedim. Şunu tüm yüreğimle söylüyorum; çok beğendim. Böyle bir dergiyle karşılaşacağımı hiç sanmamıştım. Derginin konuları iyi seçilmiş, az sözle çok şey anlatılıyor. Her meyveden bir dirhem katılmış. Adeta aşure tatlısı gibi olmuş. Derginin kapağı da çok güzel. Bu kapağı Semerkand’da da görmek istiyorum. Radyo Onbeş’teki yayınlar da çok güzel. Yalnız Serdar Tuncer’in yayın saati çok geç. Gece çalıştığım zaman dinleyebiliyorum. Kısacası biz sizlerden razıyız. Allah da cümlemizden razı olsun.
Ertuğrul Erkuş / İstanbul