- Sizden Gelenler

Adsense kodları


Sizden Gelenler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Thu 29 March 2012, 03:25 pm GMT +0200
Sizden Gelenler

Ekim 2007 25.SAYI

Diliyorum ki yuvamı kurarken de, çocuğumu büyütürken de dergim benimle olsun

Dergim iki yaşında… İlk sayısını elime aldığım günden bugüne kadar dergimle beraber ben de büyüdüm, geliştim. Her yeni sayıda yeniden heyecanlandım, bir şeyler öğrendim. Diliyorum ki yuvamı kurarken de, çocuğumu büyütürken de dergim benimle olsun ve bana yol göstersin; tıpkı yakın bir arkadaşım gibi… Nice yılara hep beraber büyümek dileğiyle…
Nesrin Gündüz / Yozgat

Umarım birçok ailenin dertlerine derman, manevi yaralarına merhem olursunuz

Derginizi bir tanıdığımın elinde gördüm. Hani genelde olur ya laf olsun diye şöyle bir göz atılır dergilere, gazetelere. Benimkisi de o türden bir göz atma düşüncesiydi. Ama düşündüğüm olmadı. Çünkü derginiz o sıradan dergilerden değildi. Zengin içeriği, özlediğimiz aile ortamı, manevi dertlerimize ışık tutan bakış açısıyla gerçekten mükemmel bir dergi olup elinizden bırakamayacağınız türden bir şeydi.
Eşime sürpriz yapma gayesiyle abone oldum. Baştan kendisi, ben illaki şu dergiyi çok istiyorum, diyerek başka bir dergide ısrar ediyordu. Pek sıcak bakmadı. Derginiz abone olduktan sonra 2 ay boyunca (ev adresim bulunamadığından dolayı) gelmedi. Israrla abonelik merkezini arayıp dergimi istedim ve nihayet kavuştum.
Eşim dergiyi okuyunca içeriğini çok beğendi. Şu anda elinden düşüremiyor. Ve hepsini okuyup bitireceğim diye de üzülüyor. Çünkü bitmesini hiç istemiyor. Derginizi çalıştığım işyerinde bir bayan arkadaşa da tavsiye ettim. O da daha göz atar atmaz “süper bir dergi, hemen abone olacağım” dedi. Böyle bir dergi hazırladığınız için Rabbim sizlerden razı olsun.
Umarım birçok ailenin dertlerine derman, manevi yaralarına merhem olursunuz. Derginizin reklamını yapmaya devam edeceğim. Umarım daha birçok aileye ulaşırız. Başarılarınızın ve yayın hayatınızın devamını Yüce Mevla’dan dilerim.
Murat TALAŞ / Bursa

Bu dergi gerçekten de solmayan bir gül!


Ben Antalya’dan Miray. Yeğenim Büşra’yla birlikte Semerkand Aile hayranıyız diyebilirim. Yeğenim Büşra çocuk bölümünün en sadık okuyucusu. Hele Ayşeciğin Köşesi vazgeçilmezi. Ayın duasını hem kendi yapıyor, hem de bizle paylaşıyor. Benimse dergide beğenmediğim bir bölüm yok. Bazen bu dergi beni anlatıyor diyorum. Sanırım bu dergi herkesi anlatıyor. Gençlerin sorunlarıyla yakından ilgilenmeniz çok hoşuma gidiyor, hanım sahabeleri anlatmanız ilerde ardında nesiller bırakacak olan geleceğin annelerine ışık tutuyor. Bu dergi gerçekten de solmayan bir gül. Solmadığı gibi aksine her açışınızda yeni tomurcuklar yayıyor çevresine ve geleceğe. Rabbim başarılarınızı artırsın inşallah. İyi ki varsın Semerkand Aile!
Miray Kökçiçek-Büşra Yeğen / Antalya

Kim olduğumuzu hatırlatan büyüklere selam olsun…

Değerlerin alt üst olduğu mukaddeslerin sahipsiz kaldığı
Hicran dolu dönemlerimizde
Belki Mevlana’nın bir öğüdü ile
Belki Gazali’nin ihyası ile
Belki Mecnun’un nidası ile
Belki erenlerden bir haber ile
Belki de dosttan gelen bir mektup ile…
Bizi biz yapan, bizi bir yapan birlik yapan
Her ay farklı bir serzenişle kapımızı çalarak
Kim olduğumuzu hatırlatan     büyüklere selam olsun…
Ali kemal Bekar / Hatay

Derginizi her ay soluksuz okuyorum


Bittiğinde ise bir dosttan ayrılmışçasına üzülüyorum. Sizleri selamların en güzeliyle selamlıyorum. Sevgili Semerkand Aile yetkilileri sizlere ne kadar güzel bir dergi çıkarttığınızı söylemekle kullanacağım en güzel cümleyi kurmuş olacağım. Derginizi her ay soluksuz okuyorum, bittiğinde ise bir dosttan ayrılmışçasına üzülüyorum. Satırları bazen tebessümle, bazen de gözyaşlarımla okuyorum. Dergi, hayatımdaki önemli bir boşluğu dolduruyor. Her bölümünde ayrı istifade ediyorum. Ve başarılarınızın katlanarak devam etmesini yüce Mevla’dan istiyorum.
Sibel Kaniömri / Adana

Birbirinden güzel konulara parmak basıyorsunuz

Ben 28 yaşında 5 senelik evli ve 2,5 yaşında bir oğlu olan anneyim. Kayınvalidem, eltim, eşi, çocukları, ben, eşim, oğlum ve görümcem hepimiz aynı evde yaşıyoruz. Mecburen birkaç sene daha böyle gidecek. Evlenmeden önce çalışıyordum. Evde dört duvar içinde kalmak ilk zamanlar zor geldi. Bu zor zamanlarımda Semerkand Dergisi bana arkadaş oldu, daha sonra Semerkand Aile Dergisi’yle tanıştım. Aile dergisini daha da çok sevdim. Dergimi dört gözle bekliyorum. Geldiğinde hemen konu başlıklarına bakıyorum ve yaklaşık 2 saat içinde bütün dergiyi bitiriyorum. Hepiniz birbirinden güzel konulara parmak basıyorsunuz. Evlilik, eşlerin sorunları, çocuk, İslami yaşayış bütün konularınız benim için çok değerli. Ama en çok Ayşenur Uslu’nun yazılarını seviyorum. Çünkü dünya hali, moralim bozuk da olsa yazısını okuduğumda tebessüm etmemem mümkün değil, dayanamıyorum gülüyorum.
Ülkü Arslan / Bolu

Ayın “duyarlı, genç” okuyucusu
Gençleri çıkmaza göndermediğiniz için çok teşekkürler


İnsanlar bazen öyle konularda zora düşüyor ki tavsiye almak istiyor... Ama konular çok özel oluyor ya da kendini ifade edemiyor. Anlatmak istediğimiz çok şey oluyor da kalıyor hep içimizde bir yerlerde. Anlatamıyoruz kimseye, bizi anlamazlar diye… Çözüm aramak için başka şeylere başvuruyoruz. Şimdi benim için böyle değil. 17 yaşındayım ve Semerkand Aile’de yazanları her şeyden çok dikkate alıyorum. Böyle bir güzelliği bizimle paylaşıp benim gibi gençleri çıkmaza göndermediğiniz için çok teşekkürler. Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz inşallah dualarımız sizlerle...
Tuğçe …