- Siz de meleklere inanıyorsunuz dedi ve Müslüman oldu

Adsense kodları


Siz de meleklere inanıyorsunuz dedi ve Müslüman oldu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Thu 31 March 2016, 05:38 pm GMT +0200
Siz de meleklere inanıyorsunuz dedi ve Müslüman oldu

Yeni açılan dersanenin ilk ziyaretçilerinden olan Juan, uluslararası ilişkiler mezunu

Juan, yeni ismi Yahya, Kolombiya'daki dersaneye ilk defa geldi. Yeni açılan dersanenin ilk ziyaretçilerinden olan Juan, uluslararası ilişkiler mezunu. Yüksek lisan talebesi. İspanyolca ile birlikte İngilizce ve bir parça Türkçe de biliyor.

Uzun zamandır İslam'a da meraklı Jaun, Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Hüsnü Bayram ağabey ile görüştü. Hüsnü Ağabey Juan'ı görür görmez "sen Müslüman mısın" diye sordu. Jaun, "yok" deyince, "senin yüzün, çehren ben müslüman olacağım diyor, senin kalbin, ruhun müslüman olacağım diyor. Allah sana hidayet versin" diye dua etti.

Bir müddet sohbet ettik. Yatsı vakti gelince, Hüsnü Ağabey "haydi kalk namazı kılalım" dedi. Beraber namazı kıldıktan sonra da 11. Meseleyi okuduk. Juan da İspanyolcadan okudu. "A siz de meleklere inanıyorsunuz" diye şaşkınlıkla sordu. Akabinde Şili'den Ahmet Hasan bir müddet daha sohbet etti, sorularını cevapladı. Ve "ben müslüman olacağım" dedi. Hamd olsun. Rabbimizin en mükemmel hediyesi hidayet. Yahya kardeşimiz hoşgeldin İslam'a.

r.haber

Bilal2009
Thu 31 March 2016, 06:29 pm GMT +0200
Esselamü aleyküm ve rahmetüllah.  Ne kadar güzel değil mi? Allah hidayete erdirirse kim durabilirki önünde. Rabbim paylaşım için razı olsun.

Alican 7-B
Thu 31 March 2016, 06:51 pm GMT +0200
Aleyküm selam ve rahmetullah ve berekatühü. Evet Enes Abi gerçekten güzel. Diğer gayrimüslimler de bu kişi gibi hidayete erer inşAllah. Rabbim paylaşım için razı olsun.

ikranur 7d
Thu 31 March 2016, 07:38 pm GMT +0200
selamun aleykum.
gerçektende çok güzel. emeğinize sağlık. paylaşım için teşekkür ederim.
Allah cc. razı olsun.

Zehra_8/C
Thu 31 March 2016, 07:56 pm GMT +0200
Diğer gayrimüslimler de bu kişi gibi hidayete erer inşallah. Rabbim paylaşım için Razı olsun.

Edanur 8/D
Thu 31 March 2016, 07:58 pm GMT +0200
Aleykümüsselam
Allah Teala onları müslüman olarak dunyaya getirmese bile onlara doğru yolu bulabılmeleri için akıl ve düşünme yeteneği vermiştir.Tüm gayrimuslimlerde doğru yolu bulur İnşaallah
Allah c.c razı olsun