- Sivas’ta Hafız Adaylarından ’Şehide Vefa’ Etkinliği

Adsense kodları


Sivas’ta Hafız Adaylarından ’Şehide Vefa’ Etkinliği

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Wed 2 November 2016, 01:15 pm GMT +0200
Sivas’ta Hafız Adaylarından ’Şehide Vefa’ Etkinliği

Sivas Zeki Hayran Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 15 Temmuz şehidinin ve diğer şehitlerin mezarlarını ziyaret etti.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü Eğitimde Sivasi Hareketi projesi kapsamında vefanın önemine dikkat çekmek isteyen hafız adayları 15 Temmuz sürecinde ve diğer zamanlarda vatan savunmasında canlarını feda eden fedakar şehitlerin kabirlerini ziyaret edip Kur'an okudu.

Okul Müdürü Fatih Algül yaptığı açıklamada,"Hayatlarını feda ederek bize bu eşsiz vatanı hediye eden aziz şehitlerimize ne yapsak azdır. Bizler de bu eşsiz vatan uğrunda canını seve seve veren şehitlerimizin aziz hatıralarına kelamların en güzeli olan Allah kelamından bir demet hediye sunalım istedik. Amacımız gençlerimizin bu aziz vatanın nasıl kazanıldığını anlamalarını sağlamak, milli bilinç anlamında gençlerimize bir katkı sunmaktır. Bununla birlikte birliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bugünlerde bu vatanın gençliğinin de şehitlerimizin yolunda olduğunu dosta düşmana göstermektir." dedi.
İhlas Haber Ajans

ceren
Sun 16 July 2017, 04:25 pm GMT +0200
Esselamu aleykum. Rabbim o gece sehid dusen tum kardeslerimize  binler rahmet eylesin.vatanimizi milletimizi binler beladan kotulukden korusun insallah...

melda 6D
Sun 16 July 2017, 06:14 pm GMT +0200
Aleyküm selam . Tüm düşmanlarımız duysun biz bu vatanın bir karış toprağına kurban oluruz . Kim vatanımızı alacakmış ? Güldürmeyin ... Rabbim tüm şehitlerimizin ruhunu şad etsin .

Sevgi.
Mon 17 July 2017, 01:31 am GMT +0200
Ve Aleyküm Selam. Aynen öyle melda kardeşim bu vatan için canımız feda olsun.  Mevlam tüüm şehit ve gazilerimize rahmet eylesin inşaAllah

Mustafa Yasin
Sat 10 March 2018, 01:36 pm GMT +0200
Aleyküm Selam. Rabbim tüm şehitlerimizin ruhunu şad etsin . Rabbim o gece şehid düşen tüm kardeşlerimize  binlerce rahmet eylesin.