- Sevgili Peygamberim

Adsense kodları


Sevgili Peygamberim

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
Rüveyha
Wed 6 May 2015, 01:09 pm GMT +0200
Sevgili Peygamberim

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla,hamd alemlerin rabbi Allah'a mahsustur.Allah'ın selamı Hz. Muhammed'in ve ümmetinin üzerine olsun.Size çok teşekkür ederim ve Allah'ıma bize sizin gibi bir peygamber gönderdiği için şükürler olsun.
     
      Siz bize en büyük rehbersiniz. Allah'ın size verdiği elçilik  görevini çok güzel bir şekilde yaptığınıza inanıyoruz. Mekke'deki  Müslüman olmak isteyenlerin ellerinde çok fazla imkan yoktu Allah'a bin şükür bizim var.Bu imkanı kullananlar olduğu kadar kullanmayanlarda çok.Teknoloji bu kadar ileri düzeydeyken insanlar hala Allah'a karşı görevlerini nasıl yerine getirmiyorlar anlamıyorum.Mekkelilerden bazıları bile o şartlarda görevlerini yerine getirirken  biz nasıl getirmiyoruz.Ama bunun nedeni bence insanların her istediğinin olması.Eğer Mekke'de yaşıyor olsalardı o dönemin şartlarında her şeyin farkına varırlardı.Biz şimdi bile bu haldeyken siz peygamber olarak gönderilmemiş olsaydınız kim bilir ne halde olurduk.
Allah tüm Müslümanları yolundan sapmaktan korusun.Size ve ümmetimize en büyük rahmeti etsin.Çünkü biz bugün eğer doğru yoldaysak bu sizin sayenizde Keşke herkes doğru yolu bulsa.

İnsanların hepsinin ,en azından çoğunun sizin gibi dürüst,çalışkan ve güvenilir olmasını ve Allah ile Kur'an'a bağlı olmasını dilerdim.Allah hepimizi Müslümanlardan kılsın.

   Seni görebilmek dileğiyle Ey Muhammed (s.a.v.)...

 
Yazan:Rana 7/c

mevlüdekalınsaz
Mon 11 May 2015, 11:11 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rahmetullah.Rabbim umduklarina nail kilsin insallah kardesim.
Rabbim Efendimizi hakkiyla ornek alabilmeyi ,tatbik edebilmeyi nasip eylesin..yuregine saglik kardesim

ceren
Mon 11 May 2015, 11:49 pm GMT +0200
Aleykümselam.Rabbim razı olsun emeğinden  Rana kardeşim.Peygamber efendimiz görevini hakkıyla yerine getirdi.Ve tüm kainata İslamiyeti yaydı.Müslümanlara rehber oldu.Rabbim bizleri peygamber efendimize layık bir kul eylesin inşallah...

aysegul999
Tue 12 May 2015, 07:53 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh ; maşallah kardeşim yüreğine sağlık. allah c.c Efendimizin şefaatinden mahrum etmesin bizi.

[Muhammed]
Sun 17 May 2015, 01:01 pm GMT +0200
Ve Aleykumus Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuh...
Yüreğine sağlık Rana kardeşim.
Rana kardeşm çok güzel bir yere değinmişisin.Peygamberimizin döneminde o kadar zorluklar yaşanarak müslüman olunmuş ve ibadet edilmiş.Şu an günümüzde ise camiler bir sürü imkanlar fazlasıyla ama günümüzde insanlar değerlendirmiyor.Rabbim dini amaçta olan bütün imkanları elimizden geldiğince değerlendirmeyi nasip etsin bizlere İnşaAllah.
Yarışmaya katılımlarından dolayı seni tebrik ediyorum.Rabbim hakında her zaman hayırlısını versin İnşaAllah.

MELİKE 7D
Sun 17 May 2015, 01:55 pm GMT +0200
çok guzel yazmışın ranacım

AyşeSungur7-B
Mon 18 May 2015, 07:35 pm GMT +0200
Esselamu aleyküm ve rahmetullah;
Bence bütün gerçekleri yazmışsın kardeşim.Çok güzel olmuş.Yüreğine sağlık.