- Ramazanda sakin olalım sinirlerimize hakim olalım

Adsense kodları


Ramazanda sakin olalım sinirlerimize hakim olalım

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Wed 2 May 2012, 05:41 pm GMT +0200
RAMAZAN’DA SAKİN OLALIM SİNİRLERİMİZE HAKİM OLALIM

Ağustos 2011 71.SAYI

Ağustos ayında kapak konumuzu öfke meselesine ayırdık. Her ne kadar hesaplı olmasa da öfke konusunun Ramazan ayına denk gelmesi bizim için güzel bir  tevafuk oldu. Malum  açlığın verdiği stres dolayısıyla çevresindekilere zor anlar yaşatan pek çok insan var. Hayırları arttırmamız gereken bu mübarek ayda, şerlerden de sakınmamız gerekiyor. Öfkeli kişilere yol gösterme niyetiyle hazırladığımız dosyanın oruçlulara da yardımcı olabileceğini düşünüyoruz. Kalp kırmaktan en çok sakınmamız gereken bu kutlu zamanda kapak dosyamızdan istifade edeceğinizi zannediyoruz.

Bu ay çocuklara Ramazan’ı sevdirmek için neler yapabileceğinizi anlatan anne baba tutumları yazımızı özellikle okumanızı tavsiye ederiz. Ceyda Arın’ın hazırladığı yazıda anne babalar ve  eğimticiler için hayli önemli detaylar var. Ramazan’la ilgili bir diğer yazı da mizah köşesinde yer alıyor. Ayşenur Uslu yaz günlerine oruç tutan müminlerin hallerini anlatıyor.

Hac ve umre ibadetine niyetlenen okuyucularımız için hayat sayfalarında önemli bir konuya yer verdik. “Kutsal yolculuk için firma seçiminde nelere dikkat edilmeli?” sorusunu cevaplayan yazı, yolcuların üzerinden önemli bir yükü kaldırıyor.

Ramazanınız mübarek olsun...

Derya ŞAHİN