- Pazartesi günü Kadir Gecesi

Adsense kodları


Pazartesi günü Kadir Gecesi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sun 12 July 2015, 12:52 am GMT +0200
Pazartesi günü Kadir Gecesi



İslam dininde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, pazartesiyi salıya bağlayan gece idrak edilecek.

Ramazan ayının son on gününde gizli olduğuna inanılan Kadir Gecesi, bu sene ramazanın 26'ncı gecesi olan 13 Temmuz Pazartesi gününe denk geliyor.

İslam dininde Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi, "sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece" olarak kabul ediliyor.

Kur'an-ı Kerim'de "Kadir Suresi"nde bu gece şöyle anlatılıyor:

"Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rab'lerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir."

AA



Bilal2009
Sun 12 July 2015, 01:00 am GMT +0200
Esselamü aleyküm , Kadir gecesi 80 küsür yıldan daha hayırlı bir gece. Bu gecede de kendini affettiremeyen kimse gerçekten nasibsizdir. Rabbim (celle celalühü) bizleri nasibli kişilerden eylesin.

Haktan7/b
Sun 12 July 2015, 01:26 am GMT +0200
Ve Aleyküm Selam . Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır . Şimdiden kadir geceniz mübarek olsun . Paylaşım için ALLAH razı olsun ..

ikranur 7d
Sun 12 July 2015, 02:40 am GMT +0200
ve aleykümüsselam ve rahmetullah ve berakatuh .. ALLAHIM BU MUBAREK KADİR GECESİNDE BOL BOL KURAN OKUYUP VE İBADETLE GEÇİRMEK NASİP ETSİN. BİZLERİN GUNAHLARINI BAGŞLASN. O GUNDE DUALANACAK OLAN HATİMLERİMİZİ KABUL EYLESİN. ALLAH C.C. bu mubarek günün yuzu suyu hurmetine rahmetini ve bereketini uzerimize yagdırsın amin..