- Omuz

Adsense kodları


Omuz

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Thu 22 October 2009, 03:01 am GMT +0200
OMUZ
 

Rüyada görülen omuz, kişinin dostu ve ortağı yahut hizmetçisi ya da onun yerine geçen bir kimsesi veyahut da onun vakarlı, temkinli oluşu ve güzelliğidir.
 

Omuz, günah ve çocuk gibi insanın üzerine yüklenen şeylere de yorumlanır. Omuzunda ağır bir yük olduğunu görmek, o kimsenin suçları üzerine almasına yorumlanır.
 

Bazılarına göre; rüyada omuz görmek ana-babaya, kardeşe, iki ortağa delalet ettiği gibi, rütbe ve güzelliğe ve ibadete de yorumlanır. Bazen rüyada omuzlar kuvvet ve kudret, dayanıklılık ve sabır ile tabir edilir. Omuz görülen rüyalar da bunlara göre ve rüyanın görüşşekline göre değişir. Rüyasında omuzunda yükseklik ve kanbur görmek, ana-babası, kardeşleri veya ortakları tarafından kendisine zahmet verecek bir yük yükleneceğine; omuzlarını sivri görmek, yine onların yardımına muhtaç olmamaya; omuzuna bir erkek çocuk aldığını görmek, halk arasında şöhret sahibi olmaya, bir kız çocuğu almış olduğunu görmek, işinde bir derece yükseleceğine ve hayra işarettir.
 

Omuzları üzerinde ağır bir yük bulunduğunu görmek dünyanın nimet ve devletini veya zahmet ve zorluğunu yüklenmekle tabir edilir. Omuzlarında kıllar olduğunu
 

gören dininde ve dünya işlerinde kuvvetli olur. Bir omuzunun ötekisinden büyük ve yüksek birbirinden farklı olduğunu görmek, anne ve babası, kardeşleri veya ortaklarının sevilip saygı gördüklerine delalet eder. Omuzunda deve, sığır, koyun gibi eti yenen bir hayvan görmek helal mala; eti yenmez bir hayvan görmek de haram mala işarettir. Omuzlarının geniş olduğunu görmek, kudret ve güzelliğine delalet eder.