- Okuyucu mektupları

Adsense kodları


Okuyucu mektupları

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Thu 6 October 2011, 01:37 pm GMT +0200
OKUYUCU MEKTUPLARI

Mayıs 2009 44.SAYI

AYŞENUR USLU’NUN GERİ DÖNMESİNE ÇOK SEVİNDİM

Güzel derginin güzel insanları öncelikle derginizi çok severek okuyorum, çok güzel mesajlar veriyor. Özellikle Ayşenur Uslu’nun yazdığı mizah köşesine bayılıyorum. Geri dönmesine çok sevindim gidişine çok üzülmüştüm, şiraze ablamız yokluğunda bizleri yalnız bırakmadı ona da teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
ESRA TARİ

HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM SİZE ATTIĞIM MAİLİN DERGİDE YER ALACAĞINI

Bugün iki mutluluğu bir arada yaşıyorum. Ve bunları çok değer verdiğim bir ailenin çalışanlarıyla paylaşmak istiyorum. Birinci mutluluğum yaklaşık 8 ay süren bir ayrılıktan sonra ülkeme kavuşmak, dolayısıyla ülkemin insanlarına, aileme, arkadaşlarıma, komşularıma kısacası tüm sevdiklerime kavuşmak. Ve sevdiklerimin içinde olan sizlere kavuşmak. İkinci mutluluğum ise ülkemde sevdiklerimle beraber yaşarken hayatımın anlamına anlam katan, daha da değerlendiren bir olguya kavuşmak, ve bu olgunun şuan bu satırları yazarken yanı başımda durması.

Derginiz, yani dergimiz. Her şeyiyle yenilenen dergimiz. İnsana “hadi beni okusana” diyen dergimiz. İnsana doğruyu ve güzelliği farklı bir üslupla veren dergimiz. Ve Ocak 2009 sayımızda “Sizden gelenler” kısmında size kasım ayında göndermiş olduğum yazımı katmış olduğunuz dergimiz. Hiç düşünmemiştim size attığım mailin derginizde yer alacağını. Benim için anlamı ve değeri büyük olan bir dergide ismim ve mesajımın geçmesi, yukarıda bahsettiğim iki mutluluğumu taçlandıran bir olay oldu benim için. Allahıma şükrediyorum bana bu mutlulukları nasip ettiği için ve teşekkür ediyorum sizlere bu mutluluğuma mutluluk kattığınız için.

Ve önceki mesajımda belirttiğim sözümü tekrarlıyorum: Biz bir aileyiz ve bu ailenin sınırlarının şiddetle genişlemesi gerekiyor. Kendimiz için, yakınlarımız için, çevremizdekiler için, ülkemiz için, tüm dünya ve tüm insanlık için bu sınırların genişlemesi gerekiyor. Çalışmalarınızda kolaylık ve başarılar dilemek, Tüm Semerkand Aile Dergisi çalışanları ve okuyucularına da saygı ve sevgilerimi sunmak istiyorum. Hoşça kalın.
Kaptan İBRAHİM SOLAK

DERGİNİZİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYENLERDENİM

Ben Burdur’dan yazıyorum. Lise 3. sınıfta okuyorum. Derginizi almaya bu yıl başladım. Önceden Semerkand okuyordum ama bu dergi daha güzel tam bana göre. Derginizin gelmesini hep dört gözle bekleyenlerdenim. Ailecek derginize bayılıyoruz. Ayrıca kapak düzeni çok güzel, insanın okuyası geliyor. Sizden genç ve çocuk bölümlerinin sayfasını biraz daha artırmanızı istiyorum. Nisan ayını sabırsızlıkla bekliyorum buradan aileme, okuluma selamlarımı gönderiyorum.
ZEYNEP DİROL / BURDUR

BU DERGİYİ OKUMAK İÇİN BÜYÜK DE OLMAK GEREKMİYOR

Derginizi anneli kızlı okuyoruz. Ben şu an 11 yaşındayım ama derginizi büyük bir zevkle okuyorum, hatta annemden önce okuyorum. Özellikle gençlere sorduk, çocuğun dünyası, çocuk ve mizah bölümlerine bayılıyorum. Okuduklarımı mümkün olduğunca etrafımla paylaşmaya çalışıyorum. Hediye ettiğiniz Cennetle Müjdelenen Kadınlar serisini de zevkle okuyorum. Yeni iç ve dış düzeninizi çok beğendim. Ben de çok dizi izliyordum ama Mart sayısındaki Diziler Bize Neler Etti bölümünü okuduktan sonra izlediklerimi çokça azalttım. Bu dergiye emeği geçen herkes inşallah cennete girer.
ELİF ÇELİKKAYA /HATAY

İNSANLARIN DERTLERİNE DERMAN

Derginiz gerçekten çok güzel. Her ay yayınlanan konular insanların dertlerine derman olacak nitelikte. Bazen kendimizi sinirli hissederiz, sinirimize hakim olmamız gerektiği en güzel örneklerle açıklanır. Eşimizle tartışma yaşarız, sabretmemiz gerektiğinden bahseder. Çocuklarımıza nasıl davranacağımıza karar veremeyiz, pedagoğumuz yardımımıza yetişir. Hasta olup bitkisel tedavi yöntemi ararız, faydalı bir bitkiyle şifa buluruz. Dünya hayatının karmaşasında kendimizi kaybederiz, kapak sayfanız imdadımıza yetişir ve kendimize gelmemiz gerektiğini söyler. Bu yüzden çok seviyorum bu dergiyi. Rabbim sonuna kadar muvaffak etsin inşallah.
FETHİYE ERDOĞMUŞ KAYA

DERGİYE ÖNERİ

Ben Gümüşhane’nin şirin ilçesi Köse’den yazıyorum. Burada öğretmenim, ve dergi işleriniz ile ilgilenmeye çalışıyorum. Semerkand Aile Dergisi’ne bir önerim olacak.  Her açıdan dergiye katkı sağlaması için bir öneri… Bunun şu ana kadar sizler tarafından dikkate alınıp alınmadığını bilmiyorum. Önerime gelince… Aile deyince çocuksuz olmaz. Çocuksuz aile sayısı azdır takdir edersiniz. Allah (c.c) olmayanlara da, isteyenlere de nasip eyler inşallah.  Semerkand’la birlikte verilen Semerkand Çocuk ekinin bence Semerkand Aile’ye de eklenmesi çok iyi olur. Acizane kanaatim aile dergisine daha iyi yakışır. İnşallah bu önerimi dikkate alır değerlendirirsiniz. Bir de yeni dergi imajına geçişte hanım sahabiler kısmındaki anlatım tarzı değişmiş. Eski tarz daha verimli diye düşünüyoruz ailece. Dikkate alırsanız seviniriz. Dualarınızı bekleriz.
SERKAN YILMAZ/ GÜMÜŞHANE

DİZİLERLE İLGİLİ DOSYAYI BEĞENDİM

Ben Rize’den Ali derginizi çok beğeniyorum. Dergide bulunan bazı konular özellikle dikkatimi çekiyor. Özellikle Mart sayısında bulunan diziler hakkında eleştirmenlerin yaptığı söyleşiler çok güzel. Böyle yazıların biraz daha çok olmasını dünyada ve Türkiyemizde bulunan böyle düşüncelere yer verilmesini rica ediyorum. Allah’ın selamı dergide emeği gecen büyüklerimin üzerine olsun. Bir ricam daha var: Ben hafızlık yapmaya çalışıyorum bana da duanızda yer ayırırsanız sevinirim.
ALİ TÜRKOĞLU / RİZE

BANA ÇOK YARARLI OLAN BİR DERGİ BU

Ben 12 yaşındayım ve Semerkand Aile okuyucusuyum. Her sayıyı büyük bir heyecanla bekleyip, büyük bir heyecanla okuyorum. Derginizi okurken hem dini hem de güncel olan şeylerden haberdar oluyorum. Dergide yapılan değişiklikler ve “Gençlere Sorduk” bölümü çok güzel olmuş. Her sayıyı bir çırpıda okuyup bitiriyorum. Özelliklede mizah ve pedagoğum bölümünü büyük bir zevkle okuyorum. “Az ve Öz” bölümündeki soru ve cevaplar bölümü de çok güzel olmuş onları da çözmeye çalışıyorum. Gerçekten bana çok yararlı olan bir dergi bu, Allah’a emanet olun. Ellerinize sağlık.
KÜBRA KILINÇKAYA / İSTANBUL

HERKESİN ABONE OLMASI GEREK

Derginizi büyük bir zevkle okuyorum. Her ayı sabırsızlıkla bekliyorum. O kadar güzel ki dergi geldiğinde bir çırpıda okumamak için kendimi zor tutuyorum. Daha bir ay var diyorum bir dahakine ve yavaş yavaş okuyorum. İçinde herkesin ilgisini çekebilecek konular var bence. Ben 2009 abonesiyim ama inşallah sonuna kadar aboneliğe devam edeceğim. Tekrar çok teşekkürler böle bir dergi çıkardınız için. Dergiye abone olmama sebep olan ablama da çok teşekkürler. Gerçekten herkesin işine yarayacak konular var içinde. Her zaman devamının gelmesi umuduyla Allah’a emanet olun.
RÜMEYSA / MARDİN