- O kadar utandı ki

Adsense kodları


O kadar utandı ki

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 20 August 2010, 01:39 pm GMT +0200
O kadar utandı ki paketi alırken elleri titriyordu

Okul Aile Birliği başkanlığı yaptığım bir dönemde okulumuzdaki fakir öğrencilerin ailelerine Ramazan nedeniyle gıda yardımında bulunmak üzere bir çalışma programı düzenledik.

Çevremizdeki hayırsever insanlardan toplayabildiğimiz kadar gıda maddesi topladık. Bunları düzenli bir şekilde paketler oluşturduk ve dağıtıma hazırladık. Fakir öğrencilerimize gizlice velilerinin iftarla teravih namazı arasında okula gelmesini söyledik. Dağıtımlarımız devam ediyordu ki bir ara kimse kalmadı, ben de hava almak için dışarı çıkmıştım. Bir velinin okulun etrafında dolaştığını, bir türlü içeri gelmediğini gördüm. Hemen kestirmeden önüne çıktım ve birisini mi aradığını sordum. Mahçup, utangaç bir ses tonuyla bana toplantı için okuldan çağrıldığını söyledi. O saat de toplantı olmadığını bildiğim için gıda yardımı almaya geldiğini anladım. “Sizi ben çağırdım.” diyerek içeri götürdüm ve eline gıda paketini uzattım. Fakat o kadar utandı ki paketi alırken elleri titriyordu ve gözleri doldu. Paketi aldı ve birisi görecek mi diye hızlı hızlı adımlarla hiç sağa sola bakmadan karanlıkta kayboldu. Bu olay beni çok etkiledi. Her Ramazan ayında unutamayacağım bir olaydı. İsmimi dergide yayınlamazsanız memnun olurum. A. K., Çorum “Tebrik gezilerinden komşular çok ama çok memnun oldu” Ben her sene Ramazan’da yaptığım bir davranışımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Çocuklarıma Ramazan’ın güzelliğini, heyecanını ve on bir ayın sultanı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Bu ayda çocuklarıma ve gelen misafirlerime Ramazan’ın her günü vermek üzere önceden hediyeler hazırladım. Ramazan’ın heyecanını artırmak için çok etkili oluyor bu. Bu sene de hazırladığım hediyelerin resmini sizlere gönderiyorum. Ayrıca, “Komşularınızın Ramazan’ını tebrik gezisi yapın” teklifinizi uyguladım ve komşularım bundan çok ama çok memmun kaldılar. Allah sizden razı olsun. Saygılarımla. Bahriye Kuru, Almanya


sumeyye
Sat 21 July 2012, 04:50 pm GMT +0200
s.a.. ; Sağ elinin verdiğini sol elinin bile duymamasi geldi aklima..Kardeşlerimize yardim etmek istiyorsak bu konuda çok hassas olmaliyiz gönüllerini kirmamak gerekli..

cerendemir
Sun 4 August 2013, 08:18 pm GMT +0200
Bu kadar ahlâklı ve bu kadar utanğaç olmak.Allah dağıtan ve yardım eden kardeşlerimizden de razı olsun.Yardımın bile kırmadan, incitmeden yapmanın yolunu bulmuşlar.

reyyan
Sun 4 August 2013, 08:46 pm GMT +0200
ve aleykum selam kardeşim, Ramazan ayında yetimleri, yoksulların bir gülümsemesine vesile olmak ne büyük bahtiyarlık, Rabbim bizlere de verebilmenin güzelliğini her dem tattırsın inş.

Rüveyha
Mon 5 August 2013, 02:05 am GMT +0200
Demek böyle güzel insanlarda var halen..Elini açamayan, utanan ki olduğu durumdan utanılcak hiç birşey yokken bunu yapan insanlar...Ben böyle insanların Allah katında da kul katında da daha değerli olduğuna inıyorum..
Allah böyle zor durumda olan kardeşlerimizin yari ve yardımcısı olsun..Amin..

8/A
Fri 27 June 2014, 09:53 pm GMT +0200
Ve aleykümüs selam ve rahmeullahi ve berekatüh(...)
MAŞAALLAH ne kadar güzel ve örnek alınabilecek bir davranış... RABBİM böyle insanlardan binbir kere razı olsun İNŞAALLAH(...)
RABBİM yardıma muhtaç insanların yar ve yardımcısı olsun İNŞAALLAH(...)

Hafsa Nur 6.D
Fri 27 June 2014, 11:00 pm GMT +0200
ve aleykum selam kardeşim, Ramazan ayında yetimleri, yoksulların bir gülümsemesine vesile olmak ne büyük bahtiyarlık, Rabbim bizlere de verebilmenin güzelliğini her dem tattırsın inşaallah.
inşallah hocam..

yagmur_7-c
Tue 7 June 2016, 11:26 pm GMT +0200
Esselamu aleykum;
Ramazan yardımları fakir aileleri o kadar çok mutlu ediyor ki insan onlardan daha fazla mutlu oluyor onların ellerine hediyelerini verirken...Rabbim her Ramazan onların mutluluğunu yaşayabilenlerden etsin inşallah...

Sümeyye 7
Tue 7 June 2016, 11:45 pm GMT +0200
Ve Aleykumselam ;
Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz.
Rabb'im bu ayda ve her zaman ihtiyacı olanlara yardım etsin inşAllah AMÎN.
Allah c.c razı olsun.

Hande 8 /D
Wed 8 June 2016, 11:17 am GMT +0200
SELAMÜN ALEYKÜM...
Rabbim onlara sabır ihsan eylesin rabbim yardımcıları olsun.
allah cc razı olsun.

damla6d
Wed 8 June 2016, 11:43 am GMT +0200
#Esselamu aleykum..Bir insanı hayası olması o kadar güzel ki..Bu onun ne kadar iyi bir insan olduğunu gösteriyor zaten.Rabbim herkese sabr versin inşAllah..Rabbim razı olsun..#

melda 6D
Wed 8 June 2016, 01:41 pm GMT +0200
Aleykümüs selam . Allah c.c sizler gibi yardımsever kişilerden razı olsun . Böyle etkinlikleri arttıralım inşallah .