- Nilüfer Çiçeği

Adsense kodları


Nilüfer Çiçeği

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Thu 22 October 2009, 12:10 am GMT +0200
NİLÜFER ÇİÇEĞİ
 

Rüyada Nilüfer çiçeği görmek, gizlenmeye veya utanmaya ya da denizde yolculuk yapmaya yorumlanır.
 

Nilüfer çiçeği ibadet uğrunda sarfedilecek helal mala yorumlanır. Nilüfer çiçeği, üzüntü, hastalık ve işlerinde renk değiştiren kimseye yorumlanır.
 

Rüyada bir göl üzerinde nilüfer çiçeğini görmek, sağlık, güzellik, kuvvet, hayat, aşk ve mutlu olmak için gerekli her şeyi sağlamakla yorumlanır. Evliler için eğlenceli bir tatil, yeni evli kimseler için de çok güzel geçecek balayını müjdeler bu çiçekler. Nilüfer toplayıp demet yapmak, güç işlerin son bulduğuna ve başarının yaklaştığına delalet eder. Rüyasında nilüfer çiçeği gören bir erkek, sihirli bir güzelliğe sahip, nilüfere benzeyen bir kadınla evlenerek mutlu olur. Bu rüyay ı kadın görürse, kocası bir aşk kahramanı ve çok sadık ve kendisini sonsuza kadar sevecek bir erkek olacak demektir.
 

Bazılarına göre; rüyasında bir yerde ekili nilüfer görmek, bir eş veya hizmetçiden gelecek menfaate veya rüya sahibinin bir çocuğu olacağına delalet eder. Nilüferi kop arılmış görmek hüzün ve kederdir.
 

Bir kadın rüyasında nilüferi kopararak kocasına verdiğini görse, kocasından boşanır. Hizmetçilerinden birisine bir nilüfer verdiğini gören, o hizmetçiyi işinden çıkarır. Nilüfer kökü kötü huylu bir hizmetçiye işarettir.