- Nadirkitap ve Babusselam Kardeşimiz

Adsense kodları


Nadirkitap ve Babusselam Kardeşimiz

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
admin
Sat 12 February 2011, 07:44 pm GMT +0200
Selamun Aleyküm Değerli İlim Dünyası Aİlesi.

Bir iki gündür sitemizde bir üyemiz tarafından açılan tavsiye konusu üzerine nadirkitap.com ' sitesindeki babusselam isimli kitap satıcısı ile aralarında geçen üzücü olayın güzellikle sonuçlanması bizleri mutlu etti hem eğitim meraklısı ilim talipcisi bir gencin hemde şahsı değerli kardeşimiz babusselamın yaptığı cömerlik bizleri çok mutlu eyledi.

Kitaplarımızı bizzat hocamız nadirkitap.com üzerinden güvenli bir şekilde sipariş etti kitaplar güvenli bir şekilde elimize ulaştığında inşaallah sahibine teslim edecek ilim dünyası ailesi olarak böyle bir hayırlı işe vesile olmaktan sürür olduk.

Yanlış anlaşılmaların giderilmesi konusunda Hocamıza ve onun sözlerine ehemmiyyet veren değerli kardeşimiz babusselama teşekkür eder nadirkitap evinde güzel mushafların bulunduğunu beyan ederiz..

Ayrıca Üyemizinde Babusselam ve Nadirkitap ekibine başarılar dilediğini söylemeden de geçmek istemeyiz..

Sonuç olarak güvenle tarihi kitapları bulabileceğiniz  iyi bir ekibi sizlere tavsiye eder devamını ALLAH c.c niyaz ederiz.

Böyle güzel bir olaya vesile olan hocamızada çok teşekkür eder duacısı olduğumuzu bilmesini isteriz

Değerli Kardeşimiz BabusSelamın sitesinede uğramanızı öneririz
Sahaf babusselam Kardeşimizin sitesine gitmek için tıklayınız.

NadirKitap.com Ekibinede İlim Dünyası Ailesi Olarak Başarılar Dİleriz.

reyyan
Sat 12 February 2011, 07:51 pm GMT +0200
Aleyna ve aleykum selam

İlim Dünyası Ailesinin bir ferdi olarak bizler de Nadir kitap ve Babusselam kardeşimize başarılar dileriz.Rabbim hakkıyla hizmet edebilmeyi nasip eylesin.Selam ve dua ile...

Hadice
Sat 12 February 2011, 07:53 pm GMT +0200
Ve aleyküm selam
Gerçektende hak yerini bulmasına sevindik ..Elhamdülillah
Başarılarının devamını dileriz selametle

Gulinur
Sat 12 February 2011, 07:59 pm GMT +0200

    Allah razı olsun..Hayırlı gayretleriniz için..Mü'minin mü'min kardeşine karşı vazifesi elbette sevgidir..uhuvvettir..şefkattir..Dün bu konuyu okumuş ve cidden üzülmüştüm..Yanlış anlamalarla gönül kırgınlıklarına sebep olmak her iki tarafın da ziyanı olurdu..İmtihan dünyası..Bazen kardeşlerimizle de imtihan oluyoruz..Neticede olay tatlıya bağlanmış..Her iki taraf ta bu imtihanı kazanmış görünüyor..Elhamdülillah..

   Değerli Babusselam ve Nadirkitap ekibine  bizler de başarılar dileriz ..Rabbim hayırlı hizmetlerde buluştursun inşaallah..Bu vesileyle yeni bir kardeş kazandıysak bunun için ayrıca Rabbimize şükrederiz..Ve sizi sitemizde daimi görmek isteriz değerli kardeşimiz..Rahman'a emanet olunuz..
  

  

Beria
Sat 12 February 2011, 08:04 pm GMT +0200
Ve aleykümüs selam... Gerçekten sevindirici bir haber... Tatlıya bağlanması, yanlışlıkların giderilmesi gerçekten çok güzel... Bunun için de ayrıca hocamıza teşekkür ederiz... Olayı araştırdı, gerekeni yaptı ve sulh etti... Rabbim müminlerin arasına fırak vermesin inşallah... Allah razı olsun....

hafiza aise
Sat 12 February 2011, 08:33 pm GMT +0200
Dualarınıza canı gönülden amin diyorum. .Müslümana yakışan olmuş maşallah ne güzel.Hocamızdan da Rahman celle celaluh razı olsun. Böyle güzelliklerin olması ,müslümanın müslüman kardeşine kolaylıkta bulunması bizleri çok mutlu etti.

Nadir kitap ekibine de başarılar diliyoruz. Selam ve dua ile

sumeyye
Sat 12 February 2011, 10:55 pm GMT +0200
Aleyna ve aleykum selam ; Rabbim (c.c.) razi olsun sonucu hayirla sonlandi elhamdülillah..Nadirkitap.com ailesinden ve Babusselam kardesimizden de Rabbim razi olsun..Sitelerini de inceleyip bakacağım.Hayirli hizmetlerinin devamini bekleriz..Selam ve dua ile.

admin
Sun 13 February 2011, 02:55 pm GMT +0200
ilim dünyası aile olarak hayırlara vesile olmaya inşaallah devem edecektir.

sümeyra
Sun 13 February 2011, 03:05 pm GMT +0200


    Kardeşimizin sitesine biraz bakma imkanım oldu..Allah razı olsun..Hayırlı hizmetlerini bu vesileyle tanımış olduk..Rabbim onların da hizmetlerini hayra vesile kılsın,inşaallah..Hayırda yarışmak müslümanın vazifesi..İnşaallah biz de hayırda yarışanlardan ve yardımlaşanlardan oluruz..Allah'a emanet olunuz değerli kardeşimiz..

Hadice
Sun 13 February 2011, 03:10 pm GMT +0200
İnşaallah hocam bizlerle paylaştığınız için rabbim yar ve yardımcınız olsun..
daha iyi yerlere ilerleyebilmek duasıyla...Rabbim kardeşimizin de yar ve yardımcısı olsun...

reyyan
Sun 13 February 2011, 03:38 pm GMT +0200
Birçok tarihi kitaplar bulunan bir site, ilme meraklı ve tarihe meraklı kişiler için güzel bir kaynak sitesi.
Rabbim ilmimizi arttıracak eserlerden istifade edebilmeyi bizlere nasip eylesin...a.e.o Selam ve dua ile...

meryem
Sun 13 February 2011, 09:32 pm GMT +0200
sonucun güzel bitmesine çok sevindim, Rabbim bu sitenin hizmetini artırsın inşaallah...

rabiayldz
Thu 10 March 2016, 02:35 pm GMT +0200
Selamun aleyküm ve rahmatululahi ve berakatuh.BabusSelam sayesinde kitaplar güvenli bir şekilde sipariş edilen kitaplar güvenlice ulaşmaktadır.Rabbim ilim dünyası aile olarak daha çok hayırlı şeyler yaparız inşAllah. (AMİN).
Allah c.c razı olsun.

cihanbag
Thu 10 March 2016, 02:46 pm GMT +0200
Selamun aleyküm  ve rahmetullahi  ve berakatuh  ebuselam sayesinde kitaplar daha kolay ulasacak allah ilim dunyası ailesine daha cok sey vesile etsin amin

yagmur_7-c
Sat 30 July 2016, 12:48 pm GMT +0200
Ve aleykum selam
İlim dünyası ailesi olarak çok şey başar dığımıza eminim...Çok yetenekli bir kadro Nadir kitapcilik ...Rabbim basarilarinin devamını nasip etsin inşallah....

melda 6D
Sat 30 July 2016, 04:10 pm GMT +0200
Rabbim başarımızı başarılarını arttırsın inşallah...