- Lamba

Adsense kodları


Lamba

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Tue 20 October 2009, 06:56 pm GMT +0200
LAMBA
 

Rüyada lamba görmek oldukça iyidir. Zeka ve davranışlarınızla insanları aydınlatmaya ve sevilmeye işaret olduğu gibi, uzun ve sağlıklı bir yaşama da yorulur.
 

Aşıkların rüyada yanar halde lamba görmeleri mutluluğa işarettir.
 

Bir kadın yanar lamba görürse, emsalleri arasında parlamasına ve sevilmesine işarettir.
 

Lambayı yaktığını gören, izzet ve devlete kavuşur.
 

Sönmüş lamba görmek, hayal kırıklığı ve baştan savulma işaretidir.
 

Lambanın kendi kendine söndüğünü görmek, hasta iseniz ölüme; tüccar iseniz işlerin bozulmasına işarettir.
 

Lambanın camının kırık olduğunu görmek, itibarınızdaki eksikliği ifade eder.
 

Lamba fitilinin kısa olması, fayda ve menfaatlerin azalmasına yorulur. Fitilin uzun olması ise hayır ve kazanca işarettir.
 

Rüyada lamba görme eğer yanıyorsa, başarı ve mülk ile tabir olunur. Rüyada billur veya camdan bir lamba görmek, Allah'ın (C.C.) emirlerine uyarak ibadet etmeye ve namazda niyazda bulunmaya delalet eder. Böyle bir lambayı yaktığını gören, ihsana ve ulu mevkie erer. Rüya sahibi hasta ise iyileşir. Sıkıntısı varsa geçer, karanlıktan aydınlığa çıkan bir insan gibi kederinden kurtulur. Lambanın
 

makinasını bozuk görmek, işlerinizin bozuk gideceğine, şişesini kırık veya çatlak görmek, mevkiinde bir eksiklik olacağına, fitilini kısa görmek, devletten gelecek faydanın eksileceğine, fitili uzun görmek, çok fayda göreceğine delalet eder.
 

Birisinin kendisine yanar lamba verdiğini gören, o kimse eliyle hayır ve fayda görerek büyük bir iş sahibi olur. Eğer lamba yanık değilse ok kimse kendisi için iyi bir mevki hazırlamaya çalışıyor demektir. Kendisinin başka birine bir lamba verdiğini görmek, birini iyi bir işe yerleştirmeye çalışıyor demektir. Lambanın kırıldığını gören, ölür. Bir rivayete göre, işinden ayrılır.