- Konu ve Yorum Bildirgesi

Adsense kodları


Konu ve Yorum Bildirgesi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
admin
Sun 19 October 2014, 09:57 am GMT +0200
Selamün ALeyküm

Değerli Öğrenciler



Konu açarken ve Yorum yaparken bir kaç maddeye dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatmakta yarar olduğunu düşünüyorum.

1.)Kişi kendi konusuna cevap hakkı doğmadıkça yani açıkca cevap gerektiren bir soru sorulmadıkça konuya yazmamalı. ( Bu madde konu açma yetkisi olan üyelerimiz için geçerlidir. )

2.)Kişi kendisinin veya bir başkasının konusuna arka arkaya veya bir atlayarak yorum yapmamalı.

 2.Açıklama Bir kişi aynı günde devamlı aynı şahısın konularına yorum yapıyor  fakat yorum haklarını aynı şahısta kullanmaması gerekiyor. Farklı konu sahiplerinin konularına yorumda bulunulması gerekiyor.

3.)Her yorumun sonunda kesinlikle dua edilmeli. Yorumun tamamı dua olmamalı. Konu hakkında fikir beyanı yapılmalı veya soru sorulmalı.

4.)Bir konuya araya birisi yazmadıkça ve önem armetmedikçe aynı konuya yorum yapanlar yapmamanızı öneririm. Gördüğümüz anda yönetim sorumluları tarafından silinecektir. Bunun yabancı ismi flood

5.)Biz ismen kişiye konu açması gerektiğini söylemedikçe , konu açmaması gerektiğini bilmeli. Admine gerektiği takdirde danışılabilmeli.

6.)Alakasız yorumlardan kaçnılmalı. Bir makale yazılmış '' hayırlısı olsun Allah razı olsun '' gibi yorumlar yapılıyor. Kendinizi basitleştirmeyin.



Konumuz Devamlı güncellenecektir. Reyyan (Genel Forum Sorumlusu) Mesaj Atabilirsiniz. Hizmetin öğrenci üye sorumlusu ) veya Ceren Nur (Yönetici) sizleri her konuda bilgilendirecektir. Çok özel bir konu olmadıkça Genel sorumluya ulaşmayınız. Allah c.c Emanet Olunuz.


Bu konu yönetici tarafından kilitlenmiştir. Yorum yapamazsınız.

Yöneticilere gereksiz yere mesaj atanların , mesaj atma haklarına kısıtlama getirilir. Bu konuda dikkat etmemiz gerektiğinin bilincinde olalım.


Reyyan (Genel Forum Sorumlusu)

Ceren Nur (Yönetici)

Rüveyha ( Hizmet Genel Sorumlu ) Mesaj Atabilirsiniz.