- Kıyamet

Adsense kodları


Kıyamet

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
selsebil
Sun 18 October 2009, 08:31 pm GMT +0200
KIYAMET
 

Rüyada kıyamet günün görmek, gören kimseyi kasdettiği çirkin şeylerden korkutmaya ve onu günahtan sakındırmaya yorumlanır.
 

Kıyamet, mazlumun zalimden intikam almasına işarettir. Rüyada yalnızca kendisi üzerine kıyamet koptuğunu gören kimse ölür.
 

Haşir yerini görmek, şerefli bir kadına veya çok faydalı ve şerefli bir adama yorumlanır. Sura üfürülmesi, salih kimselerin kurtulmasına işarettir.
 

Bir kimse rüyada bir şehirde veya bir köyde kıyamet koptuğunu veya güneşin batıdan doğduğunu ya da kıyamet alametlerinden birinin çıktığını, hatta sevap ve azabın ayırt edileceği bir yere gittiğini görse, bu rüya, hayırlı amelde bulunan kimsenin yaptığı hayırlı amellerine sevinmesi için müjde ve bu amellerini daha da artması için teşviktir. Günah işlemiş veya işleme arzusunda bulunan kimseye tövbe etmesi için korkutmaktır.
 

Bir kimsenin kıyamet görmesi kan dökülmek ve halk arasında fitne, ihtilal, harp, kavga ve çirkin şeylerin meydana gelmesi gibi kıyamet alametlerinden olan bir şeyin zuhur etmesine yorumlanır.
 

Bir kimse, rüyada kabirlerin yarılıp açıldığını ve ölülerin kabirlerinden çıktığını görse, o yerde adaletin yaygın olduğuna işarettir.
 

Bir kimse kendisinin hesaba çekildiğini, amellerin teraziye konulduğunu ve sevaplarının günahlarına ağır geldiğini görse, o kimsenin çokça ibadet ve taat yaptığına ve kendisi için Allah (C.C.) katında çokça sevap ve mükafat bulunduğuna yorumlanır. Eğer günahları, sevabına galip gelirse o kimse din ve itikatça eksiktir.
 

Bir kimse terazinin elinde olduğunu görse, o kimsenin doğru yolda olduğuna işarettir. kendisine bir meleğin bir kitap verdiğini ve ona "amel defterini oku" dediğini görse, o kimsenin hak ve doğru yolda bulunduğuna ve dosdoğru bir dinde olduğuna yorumlanır.
 


ceren
Fri 18 December 2015, 08:43 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Ruyada girulen kiymaetun anlamini ogrenmis oldum.Rabbim razi olsun paylasimdan kardesim...

melda 6D
Fri 18 December 2015, 09:54 pm GMT +0200
Selamün aleyküm. Kıyamet görmek rüyada birçok şekilde yorumlanıyor.  Rabbim salih amelli kullarından eylesin inşallah. Hayırlı rüyalar görmeyi nasip etsin inşallah.

ikranur 7d
Fri 18 December 2015, 10:18 pm GMT +0200
bunları bilmiyordum kıyameti rüyada görmek farklı şekillerde yorumlanmış bunları öğrenmiş oldum Allah (c.c) razı olsun.

Hatice Akdağ 7/B
Fri 18 December 2015, 11:08 pm GMT +0200
Ve Aleyküm Selam:
Çok güzel bir paylaşım olmuş
Rüyamız'da kıyamet gününü görmek çok farklı şekilletde yorumlanmıştır.
Bu bilgileri bizimle paylaştığınız için Allah razı olsun..

rabiacortge 7/D
Sat 19 December 2015, 10:39 am GMT +0200
Rüyada görülen kıyametin nasıl bir şey olduğunu öğrendim allah hepinizden razı olsun..

Kevšer
Sat 19 December 2015, 04:09 pm GMT +0200
Ve Aleykümü selam biz kendimizi heran ölüme hazırlayalım kıyametin ne zaman kopacağını fazla düşünmeyelim inşaAllah

damla6d
Sat 19 December 2015, 05:05 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Bir yanlış yapıldığında bunu o kişiye bildirmek yaptığı yanlışı belirtmek amacıyla görüldüğü yorumlanır.Allah razı olsun.

selinay 7b
Sat 19 December 2015, 05:21 pm GMT +0200
Selamun Aleykum
Rüyada kıyameti girmek : eğer kisi yanlış birşey yapıyorsa onu sakındırmak amacıyla yorumlanır.
Allah razı olsun