- Kaya

Adsense kodları


Kaya

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
selsebil
Mon 19 October 2009, 05:51 am GMT +0200
KAYA
 

Rüyada görülen kayalar sabırlı bir kadınla yorumlanır. Kayalar, işlerde basiretli hareket etmeye, sebatlı olmaya, uzun ömre, hayvanlara ve binaya yorumlanır.
 

Rüyada şehir içinde görülen büyük taşların çokluğu, ucuzluk ve bolluktur. Zira kaya manasına gelen "Sahr" kelimesi Arapçada ters taraftan okunduğu zaman ucuzluk ve bolluk manasına gelen "Ruhs" olur.
 

Eğer kaya şöhrete yorulursa, o şöhret uzun bir müddet devam eder. Kadına yorulursa, o kadın sabırlı ve kanaatkar olur.
 

Dağlarda bulunan büyük taşları görmek, görülen mevkiin dışında evleri bulunan ve kalbleri katı bir takım adamlara yorumlanır. Bir kimse rüyada bir kaya üzerine indiğini veya onu yerinden oynatmaya çalıştığını görse, bu rüyanı yorumu
 

dağların yorumu gibidir. Büyük bir taşı deldiğini veya onu bir şeye benzetmeye çalıştığını gören kimse bir meseleyi araştırır ve o taşı deldiği nisbette o meseleyi çözmeye muvaffak olur.
 

Rüyasında bir takım kayalar ve taşlar görmek, iki şekilde yorumlanır. Biri mal, diğeri büyük adam. Rüyada kayaları veya taşları olduğunu görmek, büyük bir makama ve mala ve iyi huylu bir kimse ile dost olmaya delalet eder. Beyaz bir taş, hayır ve menfaate; sarı taş, kötü bir kimse ile dostluğa; kırmızı bir taş görmek, dini inancı olmayan bir kimseye; siyah taş görmek, münafık bir kimse ile iş yapmaya ve ondan zarar görmeye işarettir.
 

Boynunda bir taş asılı olduğunu gören, zarara ve para cezasına uğrar. Bir taşa dayandığını gören, çok malı olan bir kişiye dayanır. Bir kayaya dayanıp oturduğunu gören, mevki sahibi bir kimseye yaslanıp rahat eder. Bir taşı başının üzerinde taşıdığını gören bir kimsenin hizmetine girer ve onda fayda görür. Gökten taş yağdığını görmek, o memlekette para ve geçimin çok olacağına, bir rivayete göre de bela ve musibet geleceğine işarettir.
 

Küçük taşlar halka, bir rivayete göre de, bilginlere delalet eder. Gökten bir kuş inerek ufak taşlar toplayıp bunları üstüne attığını gören, ilim öğrenir, yahut hayır ve menfaat görür. Küçük taşlar toplayıp koynuna koyduğunu veya yuttuğunu gören, ilim adalarına, bir rivayete göre de, zenginlere yaklaşır. Küçük taşları denize attığını gören, malını denizde kaybeder. Taşları kuyuya attığını gören malını evlenmeden veya bir hizmetçi alarak harcar. Bir taşla kuş avladığını gören, bir işe başlayıpo işi başarır. Küçük taşlarla bir insanı taşladığın gören, o kimsenin hakkında kötü sözler söyler. Kulağına küçük bir taşın girdiğini gören, üzülecek bir söz duyar.
 

halim
Mon 14 September 2015, 03:02 pm GMT +0200
Allah razı olsun çok hakikatli ve istifadeli rüya tabirleri bizatihi yıllardır takip ediyorum hakikatine inanıyorum ve tüm kardeşlerime tavsiye ediyorum.

melda 6D
Mon 14 September 2015, 06:58 pm GMT +0200
Selamün aleyküm. Taş  ile ilgili birçok tabir var. Rabbim ayırlı rüyalar görmeyi nasip etsin.

yagmur_7-c
Mon 14 September 2015, 07:30 pm GMT +0200
Ve aleykum selam
Tas iyiye yorumlanmis burada...Inşallah gercek hayatta da mutluluk, refah ve saglik getirir....Rabbim celle celaluhu razi olsun inşallah.....