- Karınız neyiniz olur

Adsense kodları


Karınız neyiniz olur

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafiza aise
Sat 5 May 2012, 02:18 pm GMT +0200
KARINIZ NEYİNİZ OLUR? EMANET-MÜLK?..

Eylül 2011 72.SAYI

İnsanın kanını donduran kadın cinayetleri, erkeklerin eşlerini nasıl gördüğü konusunda ister istemez sorgulamaya itiyor toplumu. Allah’ın emaneti olan kadınlar, bu erkekler için kendilerine ait, üzerlerinde istedikleri gibi tasarruf edecekleri, kafaları bozulursa dövecekleri hatta ortadan kaldıracakları mülkleri konumunda adeta.

Şiddet, cinayet gibi kavramlar aslında evliliğe hiç yakışmayan şeyler, fakat ne yazık ki pek çok yerde yaşanıyor. Peki bu durumun önünü almak için neler yapılabilir? Hükümet bu konuda ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor. Ancak biliyoruz ki asıl çözüm kanunlarla değil insanın kendi içindeki dinamiklerle sağlanabilir. Sabır, aklıselim, merhamet, vicdan gibi melekelerimizi geliştirmedikçe yaşanan faciların son bulmasını bekleyemeyiz.

Kapak dosyamızda kadına karşı pervasızca işlenen şiddet ve cinayet olaylarının nedenleri,  sonuçları ve nasıl engellenebileceği üzerinde durduk. Allah’ın emaneti vurgusunun sık sık yapıldığı dosyayı bu olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle yayınlıyoruz.

Bayramınız mübarek olsun...

Derya ŞAHİN

Burcu7
Tue 3 June 2014, 07:22 pm GMT +0200
işte bu da bazı erkeklerin cahilliği ve haklarını bilmeyen kadınlardan doolayı olduğunu düşünüyorum tabi tüm kadınlar için deil ama birçoğu öyle.

Yazgül_8-A
Tue 3 June 2014, 08:24 pm GMT +0200
ALLAH c.c erkekleri kadınları dövsünler diye değil onları korusunlar diye kadınlardan daha güçlü yaratmıştır..

8-D fatma zehra
Tue 3 June 2014, 08:41 pm GMT +0200
işte bu da bazı erkeklerin cahilliği ve haklarını bilmeyen kadınlardan doolayı olduğunu düşünüyorum tabi tüm kadınlar için deil ama birçoğu öyle.
çok haklısın