- İLim Dünyası Bir Mesaj Veriyor.

Adsense kodları


İLim Dünyası Bir Mesaj Veriyor.

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
Yönetici
Thu 2 June 2011, 11:11 pm GMT +0200
İLim Dünyası Bir Mesaj Veriyor.

Bağışlaması bol ALLAH’ın( c.c) ismi ile başlarım. Tüm âlemlerin şükrü vacibü’l- vücud olan rahman’adır. (c.c.)
ALLAH (c.c) ve Rasulünün (s.a.v) selamı siz biricik din kardeşlerimizin üzerine olsun.

Dikkat İnşaallah!

Sevgili Kardeşler! Bu mesajı 10 kişiye göndermezsen diyen kişinin imanı tehlikededir! Küfre girmeyiniz bid’atten uzak durunuz! Boş işlerle uğraşmayınız ilim dünyası ailesi sadece bir site değildir site olduğumuzu da asla kabul etmiyoruz. Burası manevi ve ilmi temeller üzerine kurulmuş bir dünyadır. Her kim ne niyetle gelirse o niyeti hâsıl olur ilim öğrenmek isteyene ilim öğretilir, sabır görmek isteyene sabır gösterilir, amel etmek isteyene ihlasen tatbik ettirilir. Lütfen bu mesajı 10 kişiye gönderin göndermezseniz şöyle böyle olacaktır! Bilinmeyenleri bildiren de bilen de ALLAH c.c hazretleridir. Şimdiye kadar o mesajlardan 100’lerce gelmesine rağmen bir tanesini atmadım atanı da tasvip etmiyorum!


Din ile hak ile hakikat ile zerre kadar alakadar olmayan bu eylemi yaşatanları da hakikate davet ediyorum! Bazı kardeşlerimiz savunmaya geçiyor inanmıyorum ama ben yine de gönderdim! İnanmıyorsan neden gönderiyorsun şüphen mi var ya olursa diye o zaman ilmi ve akidelerin sağlam değil akidesi sağlam olan ALLAH c.c , mümkün’ül varlık ve vacibul varlık ayrımını yapabilen bir kardeşimizin  bu hataya düşmesi mümkün değildir ! İlim dünyasındaki hocalarımızla inatlaşmayınız! İlminiz ve ameliniz amelinizin de hak katında samimiyetiniz ve doğruluğunuz kadar olduğunu unutmayınız unutturmayınız sevgili kardeşlerim. Biz burada facebook hesabı kullanıyor boş işlerle meşkul oluyor ve zaman öldürüyor değiliz. Günde 300 ila 400 arası paylaşım yapan ve 6 senedir durmadan devam eden bi iznillah nispetinde bir ilim ailesiyiz.Bu sitede çok değerli ilim ehli büyüklerimiz var bu adresi kontrol edebilirler. Saygı sevgi ve hitaba dikkat edelim. Verdiğiniz her selam alınmaktadır lakin bizim 20 bin küsür üyemiz var selamlarınıza yetişemiyoruz almıyor değiliz. Zan etmeyiniz Hucurat süresi 12. ayeti okuyunuz tafra yapmayınız!
  
Sizleri siz olduğunuz için sevmiyoruz sizlere sizler içinde hizmet etmiyoruz hadim veya hadime isek rahman c.c hazretlerine hadimiz ne size ne silsilenize...
 
Başta ruhu revani nuru Muhammed (s.a.v) olmak üzere  alini , ashabını , haliflerini tabiini tabau tabiini , peygamber varislerini alimleri sünnetullahı kendine kaynak edinenleri ALLAH c.c hazretlerinin dostlarını sevenlerini sevdiklerini ayrımsız katıksız seviyoruz. a,b,c,d,e yollarının her hangi birini ve hepsini sünnetullahı kaynak edinmiş yüce muciz kelamı kaynak edinmiş herkesi dost biliyor kardeş bildiğimizi beyan etmek istiyoruz.
 
Kandilleri benimsiyoruz destekliyoruz! Kimsenin ne görüşünü almaya nede söylediğine uymaya ihtiyacımız da sabrımız da yoktur!

Biz mevlüt kandiline bidat deyip o günü boş geçirenleri dinlemiyor tasvip etmiyoruz!
Mevlüt kandilinde milyonlarca kalp aynı anda ALLAH c.c ve Resulü için çarpıyor biz yapılan veya gözüken amelde değil hayrı iyiliği niyetlerde arıyoruz. Niyetsiz amel hüsrandır - Enes Fakirullah hocamızın hoş bir sözüdür ALLAH razı olsun onlardan ALLAH’ın yolunu yol tutmuşlardan.


Sizleri siz olduğunuz için değil hakikate ALLAH c.c hazretlerine kul olduğunuz için seviyoruz. Adresimiz gerçek profillerce yönetilen genel bir adrestir.

Bu yazımız Facebook adresimizin ve oradan gelen mesajların beyanı için hazırlanmış olup çeşitli konularda üyelerimizi bilinçlendirmek adına sitemizde paylaşımınıza sunulmuştur,  okuyanlardan zaman ayıranlardan Rabbim razı olsun.

İlim Dünyası Ailesi.

reyyan
Thu 2 June 2011, 11:41 pm GMT +0200
Amin ecmain inş hocam, maşaAllah güzel açıklayıcı bir yazı olmuş.Ben de bu durumlardan rahatsız oluyorum dindar ve bilinçli bildiğim kişilerden de böyle şeyler görünce açıkcası şaşırıyorum ve izah ediyorum gerçekten düşünen bir kişi için mantık dışı şeyler olduğu açıktır.Rabbimiz bizleri rızası yolundan ayırmasın inş.Böyle bir sitede bulunduğumuz için Rabbimize şükretmemiz gerekiyor...

sümeyra
Thu 2 June 2011, 11:52 pm GMT +0200


     Allah c.c. razı olsun Hocam..İnsanların iyi niyetlerini kötüye kullanan bu kişilere de Rabbim akıl fikir ve insaf versin..Vicdan mekanizmalarını kötüye kullanıyorlar ne yazık ki..

     Başta ruhu revani nuru Muhammed (s.a.v) olmak üzere  alini , ashabını , haliflerini tabiini tabau tabiini , peygamber varislerini alimleri sünnetullahı kendine kaynak edinenleri ALLAH c.c hazretlerinin dostlarını sevenlerini sevdiklerini ayrımsız katıksız seviyoruz. a,b,c,d,e yollarının her hangi birini ve hepsini sünnetullahı kaynak edinmiş yüce muciz kelamı kaynak edinmiş herkesi dost biliyor kardeş bildiğimizi beyan etmek istiyoruz.

   

   Bu konuda da aynı düşünce ve hisleri paylaşıyoruz inşaallah..Rabbim istikametten ayırmasın hiçbirimizi..Rızası dairesinde hareket ettirsin,inşaallah..

sumeyye
Fri 3 June 2011, 12:11 am GMT +0200
Allah'in selami rahmeti sizlerin de üzerine olsun insaallah çok güzel bir bildiri olmuş Rabbim (c.c.) razı olsun hocam bunun gibi mesajlar bana da çok geliyor hatta çok uyardigim olmuştur yollayan kişileri.Dua ile.

Hadice
Fri 3 June 2011, 08:40 am GMT +0200
Allah razı olsun hocam bilgilendirdiğiniz için Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş..

hafız sahure
Fri 3 June 2011, 05:50 pm GMT +0200
allah razı olsun acıklamalar için böle mesajlara inanan cok kardeşimiz var :'(

Eslemnur
Fri 3 June 2011, 07:14 pm GMT +0200
Gulumsıyerek okudugum ve ıcımı sızlatan msjlar.. Dını yonden hassasıyetını farkettıgım kardeslerımınde zaafıyet gosterdıgı meseleler.. Bu uyarınız ıcın Allah razı olsun... Daha hassas ferdler olabılmemız duası ıle..

saniyenur
Fri 3 June 2011, 09:11 pm GMT +0200
Bu tür mesajlardan bana da geliyor. Dediklerinize katılıyorum hocam, uyardığınız için de teşekkür ediyoruz.
Rabbim sizden ve bütün müslümanlardan razı olsun inş.

fatımagül
Sat 4 June 2011, 07:04 pm GMT +0200
insanlar hep bi meşgale arıyorlar hocam.telefonda buna dahil.o kadar kaptırmışlarki kendilerini .Dini olayları bile buna alet edebiliyorlar. Kandil msjına nasıl Allahın belasını musibetini karıştırabilirsinki.hani müjdeler nasihatler.hem biz kim oluyoruzda Allah(cc)adına bi söz veriyoruz.bunu yapmaz isen başına şu bela bu bela...diye.hangi kitap hangi ayet diyiveresim geliyor.tövbe estğ.hiçbir msjlarına cvp yazmadım bu tür. sizinde dediğiniz gibi inanmıyorlarsa niye kandilmsjı atıyorlar,yok inanıyorlarsa niye cahillik ediyorlar.biz müslümansak böyle cahilce şeylerle vakit öldürmek yerine huşu içinde ibadet etmeye davet etmeliyiz.bu tür şeyler dine bağlamak yerine daha da uzaklaştırıyor (Allah korusun)nefret ettiriyor..çok yanlış bir o kadarda gereksizdir.darılan yatağını ayrı sersin.din budur islam budur!!

admin
Sat 4 June 2011, 07:08 pm GMT +0200
insanlar hep bi meşgale arıyorlar hocam.telefonda buna dahil.o kadar kaptırmışlarki kendilerini .Dini olayları bile buna alet edebiliyorlar. Kandil msjına nasıl ALLAHın belasını musibetini karıştırabilirsinki.hani müjdeler nasihatler.hem biz kim oluyoruzda ALLAH(cc)adına bi söz veriyoruz.bunu yapmaz isen başına şu bela bu bela...diye.hangi kitap hangi ayet diyiveresim geliyor.tövbe estğ.hiçbir msjlarına cvp yazmadım bu tür. sizinde dediğiniz gibi inanmıyorlarsa niye kandilmsjı atıyorlar,yok inanıyorlarsa niye cahillik ediyorlar.biz müslümansak böyle cahilce şeylerle vakit öldürmek yerine huşu içinde ibadet etmeye davet etmeliyiz.bu tür şeyler dine bağlamak yerine daha da uzaklaştırıyor (ALLAH korusun)nefret ettiriyor..çok yanlış bir o kadarda gereksizdir.darılan yatağını ayrı sersin.din budur islam budur!!

maşallah ilim dünyasıda islamda sizin gibi düşünen mücahideler oldukça müslimeler ve müslimler olduğu sürece dimdik ayakta olacak bi iznillah ehlen ve sehlen  fi emanillah

ehlidunya
Fri 23 September 2011, 09:00 pm GMT +0200
Aleyna aleyküme selam biricik hocamız rahman sizlerden razı olsun bende bu tip olaylarla çok karşılaştım allah rızası için

düşündüğümde nekadar boş şeyler olduğunu kitabımızı peygamberimizi sünneti seniyeyi örnek alırsak hiç böyle şeylere

tenezzül etmeyiz inşaallah rabbim yolundan ayırmasın inşaallah

ayseegul
Fri 14 October 2011, 03:06 pm GMT +0200
Allah razı olsun çok güzel bi açıklama bana da geliyor o mesajlardan ben atmıyorum ama :) birşey isteyeceksem elimi açar rabbimden isterim atılan mesajdan medet ummam ayrıca öyle mesajları çok sinir bozucu buluyorum

büşratp
Fri 18 November 2011, 11:17 pm GMT +0200
ellerinize sağlık çok hoş bir konu üzerinde durmuşsunuz . insanların bu şekilde kullanılmasını bende tasvip etmiyorum.

gamze0
Wed 13 June 2012, 11:45 am GMT +0200
:)

hipokrat
Fri 27 July 2012, 07:30 am GMT +0200
Allah razı olsun Hocam..sürekli bu tür mesajlar arkadaşlarıma da geliyor ve bazılarını ikna edemiyorum..en çok duydugum cümle.."biliyoruz dogru olmadığını ama..".. bazen ne söylemem gerektiğini şaşırıyorum..selam ve dua ile..

sen istersen
Sun 29 July 2012, 08:49 pm GMT +0200
Bu tür mesajlar bana da geliyor.Arkadaşlarımı uyarıyorum.göndermiyorum,çok saçma,telefon şirketlerinin bir uygulaması diye biliyorum.msj göndererek para kazanmalarına vesile oluyoruz.

iqraa
Thu 2 August 2012, 11:53 pm GMT +0200
Allah c.c. sizlerden razı olsun bu guzel acıklamalardan dolayı
evet bu mesajlar bi vakitler kapılardan içeriyede atılıyordu hani bunu yaz veya oku sabaha kadar şöyle şöyle bir durumla karşılaşacaksın vs cinsinden...
subhanallah ınsanlar bukadar mı kendilerini kucuk düşürür bukadarmı islami yaşantıdan cahil kalır üzücüü.(((
hernamazda yaptıgımız duayı yine yapalımkii
Allah bizleri dogru yola iletsin.. gazaba ugramış ve sapıtmışların yoluna degil

Nurefşan
Fri 3 August 2012, 04:23 am GMT +0200
ALLAH (CC)RAZI OLSUN ,ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSINIZ HOCAM,RABBİM HİDAYET VERİP DOĞRULARI GÖSTERSİN İNŞAALLAH BU İŞLERLE UĞRAŞANLARA...

SİNDİGİRL
Sat 29 September 2012, 01:22 pm GMT +0200
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM.ALLAH C.C. YOLUNDAN SAPMIŞLARA HİDAYET NASİP EYLESİN...İNŞALLAH

sevanur
Wed 5 December 2012, 10:31 pm GMT +0200
evet hocam... :-[ alah sizden razı olsunki bu zamana kadarki bu konuda bilgisiz olan kişileri bilgilendirdiniz   :)

kardelen7d
Thu 26 December 2013, 02:54 pm GMT +0200
ALLAHrazı olsun bu ilgileri verdiğiniz için allahtan size sabır diliyorum .llah yardımcınız hz.Muhammed rehberiniz olsun

admin
Thu 26 December 2013, 07:24 pm GMT +0200
ALLAHrazı olsun bu ilgileri verdiğiniz için allahtan size sabır diliyorum .llah yardımcınız hz.Muhammed rehberiniz olsun
amin ecmain evlad masallah

8-D fatma zehra
Thu 9 January 2014, 10:30 pm GMT +0200
bir gün Hz. MUHAMMED ve arkadaşları otururken önlerinden bir zenaze geçer.O hemen ayağa kalkar.Yanındakiler, cenazenin müslüman olmadığını söyler.Bunun üzerine Hz. peygamber "bu da bir insan değil mi " buyurarak her insanin saygıya değer vurgular. Bizde insanlara insan olduğu için deger vermeliyiz. değer verdiğimiz kadar değer görürüz

yagmur_7-c
Sun 26 January 2014, 07:31 pm GMT +0200
ALLAH c.c. razı olsun Hocam..İnsanların iyi niyetlerini kötüye kullanan bu kişilere de Rabbim akıl fikir ve insaf versin..Vicdan mekanizmalarını kötüye kullanıyorlar ne yazık ki..

     Başta ruhu revani nuru Muhammed (s.a.v) olmak üzere  alini , ashabını , haliflerini tabiini tabau tabiini , peygamber varislerini alimleri sünnetullahı kendine kaynak edinenleri ALLAH c.c hazretlerinin dostlarını sevenlerini sevdiklerini ayrımsız katıksız seviyoruz. a,b,c,d,e yollarının her hangi birini ve hepsini sünnetullahı kaynak edinmiş yüce muciz kelamı kaynak edinmiş herkesi dost biliyor kardeş bildiğimizi beyan etmek istiyoruz.

   
   Bu konuda da aynı düşünce ve hisleri paylaşıyoruz inşaallah..Rabbim istikametten ayırmasın hiçbirimizi..Rızası dairesinde hareket ettirsin,inşaallah..
  ;)

ebu avane
Sun 26 January 2014, 09:07 pm GMT +0200
Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh; Uyarı ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederiz. Rabbimiz hizmetimizi daim eylesin İnş bizleri faydalı eylesin.

hatemülenbiya
Sun 9 March 2014, 09:57 pm GMT +0200
Rahman ve rahim olan Allahın adı ile ...
Sitenizle yeni tanıştım çok güzelmiş inşallah bundan sonra hep burdayım. Vesile olandan Allah razı olsun.

7/C
Fri 6 June 2014, 07:14 pm GMT +0200
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM.ALLAH C.C. YOLUNDAN SAPMIŞLARA HİDAYET NASİP EYLESİN...İNŞALLAH

Amin amin İNŞALLAH...

-merve-7d-
Fri 6 June 2014, 07:29 pm GMT +0200
Hocam bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler sayenizde  öğrendim .
saygılar...

yunushan7d
Fri 6 June 2014, 08:47 pm GMT +0200
Şöyle yapın yoksa şöyle olur.Şöyle yapın yoksa şu kişi ölür.Bunu sanalda paylaşıyorlar fakat dini müslüman.Farklı dinden insanlar bile Allah c.c nün hikmetlerini biliyor.Kendi yaşantısını bile bilmeyen insanlar,nasıl bizim birimizin öleceğine 10 mesajla inanabiliyorlar? Gidin 2 meal ve ya Kuran okuyun.Türkçe çevirisi tam olan Kuranı Kerimler var.Alın okuyun,şöyle yapın diyorlar yoksa böyle olur,tehdit ediyorlar sanki.Allah isterse o 10 mesaj atanda vefaat eder.Sanalda yayıyosunuz fakat hayatınızı unutuyosunuz?

cerendemir
Fri 6 June 2014, 09:21 pm GMT +0200
Esselamu aleyküm.Rabbim razı olsun olsun hocam.Bizleri uyardığınız için.

bahrişan 8/b
Fri 10 October 2014, 01:36 pm GMT +0200
allah razı olsun hocam teşekkür ederiz

Liyla
Fri 10 October 2014, 03:23 pm GMT +0200
bana da geldi bu msjlardan ama kopyala yapıştır yapmaya erindiğim için göndermedim.

arife7d
Fri 10 October 2014, 03:24 pm GMT +0200
Bencede öyle boş işlerle uğraşmamalıyız. Allah herkese doğru yolu göstersin
inşallah amin

Kaan8/B
Thu 16 April 2015, 07:46 pm GMT +0200
Amin ecmain inşaallah hocam, maşaAllah güzel açıklayıcı bir yazı olmuş.Ben de bu durumlardan rahatsız oluyorum dindar ve bilinçli bildiğim kişilerden de böyle şeyler görünce açıkcası şaşırıyorum ve izah ediyorum gerçekten düşünen bir kişi için mantık dışı şeyler olduğu açıktır.Rabbimiz bizleri rızası yolundan ayırmasın inşaallah.Böyle bir sitede bulunduğumuz için Rabbimize şükretmemiz gerekiyor...