- İlahiyat Ön Lisans Öğretim Malzemeleri

Adsense kodları


İlahiyat Ön Lisans Öğretim Malzemeleri

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Tue 19 October 2010, 06:56 am GMT +0200
Öğretim Malzemeleri


1.Ders Kitapları


İlahyiat Ön Lisans Programında temel ders malzemesi ders kitaplarıdır. Ders kitapları kayıt yaptıran öğrencilere AÖF bürolarından dağıtılmaktadır.

2.İlahiyat Ön Lisans Programı Sitesi

İlahiyat Ön Lisans Programına kayıtlı öğrenciler http://ue.anadolu.edu.tr sitesinde “İlahiyat Ön Lisans Programı” bağlantısına tıklayarak kendi programlarına ait siteye girebilirler. Program sitesinde bu kılavuzda yeralan bilgiler ayrıntılı olarak verilmektedir. Sitede ayrıca İlahiyat Ön Lisans Programına yönelik güncel duyurular da bulunmaktadır. Öğrenciler program sitesinden Açıköğretim e-Öğrenme Portalına geçiş yapabilirler ve TC. numaraları ile oturum açarak ders malzemelerine erişebilirler.

3. Açıköğretim e-öğrenme Portalı


Öğrencilerin ders çalışma süreçlerini desteklemek amacıyla internet ortamında e-Kitap, e-Alıştırma/e-Ders, e-Televizyon, e-SesliKitap, e-Danışmanlık ve Eşzamanlı e-Danışmanlık gibi bir dizi e-öğrenme hizmeti sunulmaktadır. İlahiyat Ön Lisans Programındaki mesleki ders kitaplarının tümü yeniden yazıldığından dolayı bu derslere yönelik e-Alıştırma/e-Ders, e-Televizyon, e-SesliKitap, e-Sınav gibi yardımcı ders içerikleri henüz hazırlanma aşamasında olup, elektronik içeriklerin üretimi tamamlandıkça hizmete konulacaktır. e-Kitap hizmeti tüm dersler için verilmeye başlanmıştır.