- İlaç

Adsense kodları


İlaç

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Sun 18 October 2009, 02:16 pm GMT +0200
İLAÇ
 


Rüyada görülen ilaç, dinin iyiliğidir. Bundan dolayı hastalığı iyileşsin diye ilaç içtiğini gören kimse dinini islah eder.
 

Bir kimsenin rüyada ilaç kullanması ilimle faydalanmasına yorumlanır. Rüyada ilacı yememesi, haktan dönmesine ve nefsinin isteklerini tercih etmesine yorumlanır.
 

Güzel kokulu şeylerden yapılmış ilacı yemek; bekar için evlilik, kadın için çocuk ve fakir için de zenginliktir.
 

İlacın ferahlatıcısı, ferahlık ve sevince, yalanmışı tevhid ve şahadeti ikrar yahut parmağın yorumladığı bir şey tarafından faydadır.
 

Tozlanmış ilaç, dünyaya haris olmaya, ilacın içileni rızık, hap gibi yutulanı isyankar için tövbe, kafir için hidayet ve cahil için ilimden ikrahtır.
 

Rüyada fitil kullanmak haber araştırmaya, gizli sırları ele geçirmeye işarettir.
 

İlacı içtikten sonra hemen iyilik talep ettiğini gören kimse dünyasınııslah eder. Gözüne ilaç yaptığını gören de dinini ıslah eder.
 

Rüyada görülen her içilecek ilacın rengi sarı olursa o içilecek şey hastalıktır. İçilmesi kolay olan her ilacı rüyada içmek, hastalığın iyileşmesine, sağlam kimse için de kendisine zarar veren şeylerden kaçınmaya yorumlanır.
 

Rüyada gözlerinin ağrısı için göze damlatılan ilacı görmek, evde kendisinden gizlenen bazı hususların bulunduğuna, bu ilaçtan gözüne damlattığını görmek, gizlenen şeylerin açıklandığına işarettir.
 

Burnuna ilaç damlattığını görmek, bazı sırların çözüleceğine, kulağına damla damlatıldığını görmek ise, hakkında söylenen bazı dedikoduların olduğuna delalet eder.