- Gazzede 24 bin hafız mezun oldu

Adsense kodları


Gazzede 24 bin hafız mezun oldu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Wed 15 September 2010, 11:05 am GMT +0200
Gazze'de 24 bin hafız mezun oldu



Gazze’de 24 bin Kur’an hafızının mezuniyet töreni yapıldı

Gazze’de 24 bin Kur’an hafızının mezuniyet töreni yapıldı. Filistin Meclis Başkanı Yardımcısı Dr. Ahmed Bahr, Kur’an ve Sünnet Merkezi’nin 24 bin hafızın mezuniyeti için tören düzenlemesinin bir grup fanatiğin Beyaz Saray önünde Kur’an yakmasına çok anlamlı bir cevap olduğunu söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin bildirdiğine göre, Tac’ul-Vekar yaz kamplarında yetişen 24 bin hafızın mezuniyeti için düzenlenen törene katılan Dr. Bahr şöyle dedi: “Filistin davasını şuradan buradan verilen siyasi rüşvetlerle kirli mallar değil Allah’ın Kitabı'nı ezberleyen bu değerli nesil koruyacaktır”.

Merkez başkanı milletvekili Abdurrahman El-Cemel ise yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bugün yaptığımız etkinlik Kur’an’ın değerli hafızları için yaptığımız dünyevi bir ikram ve takdirdir. Onların asıl töreni, ödülü ve ikramı şüphesiz ahirette Allah katında olacaktır”.

El-Cemel yaptığı açıklamada ayrıca, Vakıflar Bakanlığı, Kur’an ve Sünnet Merkezi, Müslüman Kızlar Derneği ile diğer derneklerin işbirliği ve çabalarıyla bu sene Gazze’deki yaz Kur’an kurslarına büyük bir katılım olduğunu söyledi.

Bu sene 50 bin kız ve erkek öğrencinin kurslara kayıt yaptığına dikkat çeken El-Cemel 19 yaşına giren Kur’an ve Sünnet Merkezi’nin 24 bin öğrenciyle birinci sırada yer aldığına dikkat çekti.

Gelen öğrencilerin büyük çaba harcadığını ve adeta kendi aralarında yarıştıklarını belirten El-Cemel bunlardan bazılarının günde 20 sayfa ezberlediğini söyledi.

ehlidunya
Sun 7 April 2013, 11:59 am GMT +0200
Esselamu aleykum;O zorluklar altında 24 bin hafız çıkarmışlar .ALLAH razı olsun allah sayılarını dahada arttırsın inşaallah

Rabbim muvaffak eylesin