- Fransız Jean-Luc Müslüman Oldu

Adsense kodları


Fransız Jean-Luc Müslüman Oldu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sun 30 October 2016, 08:10 pm GMT +0200
Fransız Jean-Luc Müslüman Oldu

Fransa Vatandaşı Jean-Luc Müslüman Olarak “Muhammed Ali” Adını Aldı.

Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’in başkanlığında 28.10.2016 Cuma günü gerçekleştirilen ihtida merasimi ile Fransa’da yaşayan “JEAN-JUC”  kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.
 
İl Müftülüğüne Müslüman olmak için müracaat eden “JEAN-JUC” , kelime-i şahadet getirerek Müslüman olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Müslümanlığa geçtiği için mutlu olduğunu belirten“JEAN-JUC”, ismini de “MUHAMMED ALİ” olarak değiştirdi. Muhammed Ali’nin ihtida merasimine Eşi, ailesi, İl Müftü yardımcıları Mahmut Taşyapan ve Tandoğan Topçu iştirak ettiler.
 
Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan ihtida merasimi İl Müftüsü Güven’in, İslam Dini’nin temel esasları ile ilgili verdiği bilgilerin ardından Muhammed Ali’nin kelime-i şahadet getirmesi ve yapılan dua ile son buldu.
 
İhtida töreni sonrasında İl Müftüsü Güven, Muhammed Ali Bey’e “İhtida Belgesi”ni ve Müslüman olduğu günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan Fransızca Kur’an-ı Kerim Meali ve İslam İlmihali hediye etti.

dini haberler

ceren
Mon 31 October 2016, 09:39 am GMT +0200
Esselamu aleykum.Rabbim tum insanligin gozundeki perdeyi kaldırsın ve islam ile tanisip islam ile sereflenmelerini nasip etsin inşallah.Müslümanlığı tadan kardesimizin de islamiyeti hakkiyla yasamalarini nasip etsin inşallah...

rabiayldz
Mon 31 October 2016, 01:49 pm GMT +0200
Ve aleykümselam ve rahmatululahi ve berakatuh ve mağfiretühü.Amin ecmâin inşallah ceren abla.Rabbim müslüman olmayanları teker teker kelimeyi şehadet getirerek müslüman olmalarını nasip eder inşAllah.

Allah c.c razı olsun inşallah...