- Ferahlık

Adsense kodları


Ferahlık

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Sun 18 October 2009, 12:52 am GMT +0200
FERAHLIK
 


Rüyada ferahlık duyup içinin açıldığını gören kimse, günahkar ise tövbe eder. Hatalı ise hatasını görür ve bundan vazgeçer. Sıkıntıda ise sıkıntısı gider ve rahatlığa kavuşur.
 

Rüyada ferahlık eğer gönlünün razı ve memnun kalmadığı bir maldan dolayı ise üzüntü ve kedere yorumlanır.
 

Bazen ferahlık; ibadet ve itaat etmekten uzak kalmaya yorumlanır. Rüyada duyulan ferahlık hayatındaki kötü bir durumun ortadan kalkması, örneğin bir hastasının iyileşmesi veya gurbetteki bir yolcusunun geri gelmesi gibi sebeplerden ötürü ise, bu sevineceği bir haber alacağına işarettir. Bir kişinin ölüm
 

haberini aldıktan sonra, onun yaşadığını öğrenerek sevinmiş ve gönlünde bir ferahlık duymuş ise, dünyadaki zor işlerinden birisinin düzeleceğine veya bir hastası varsa iyileşeceğine; hükümetle bir işi varsa, halledileceğine delalet eder.
 

Bazılarına göre: Rüyada ferah ve sevinç iyi değildir. Rüyasında kendisini ferah ve sevinçli gören kedere düşer. İbn-i Sirin'e göre bir kimse tarafından ferahlatıldığını gören, o yüzden kederlenir. Kirmâni'ye göre hayatta bulunan için ferah ve sevinç rüyası hüzün, ölü için müjde ve hayırdır. Bazı yorumculara göre rüyada sevinmek Allah (C.C.) Hazretleri tarafından ihsan edilmeğe delalet eder. Cafer-i Sadık'a göre; rüya sahibinin ecelinin yaklaşmış olduğuna delalet eder.