- Fatiha-i Şerif

Adsense kodları


Fatiha-i Şerif

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Sun 18 October 2009, 12:56 am GMT +0200
FATİHA-İ ŞERİFE
 

Rüyada Fatiha-İŞerife'yi okuduğunu veya biri tarafından okunduğunu görenin işleri güç ise kolaylaşır. Rızkında genişlik, bolluk ve bereket olur. Rüya sahibi erkekse evlenir. Kadın ise çok çocuk doğurur. Duası kabul olunur, hasta veya sakat ise iyileşir; eğer ağır hasta ise ölüp acılarından kurtulur. Fatiha okumak, aşağıda isimleri zikredilen mübarek zatlara göre şu şekilde açıklanmıştır:
 

Hazret-i Ebu Bekir'e (R.A.) göre: Dini, Cenab-ı Hakk tarafından muhafaza olunur. Hasta ve sakat ise eceli yaklaşmıştır. Hazret-i Ömer'e (R.A.) göre; Allah Teala hazretleri dua ve ibadetini kabul buyurur, korktuklarından emin olur. Kirmâni'ye göre; Allah (C.C.) Hazretleri tarafından ibadete muvaffak olur. Cafer-i Sadık'a (R.A.) göre; hacca gider, duası kabul edilir. İbn-i Sirin'e göre: Cenab-ı Hakk ona hayır kapılarını açar. Abdulgani Nablûsi'ye göre; duası hemen kabul olunur ve kendisi bol ve bereketli rızık sahibi ve uzun ömürlü olur. İbn-i Kesir'e göre; duası en kısa zamanda kabul olunmakla beraber, ferah, sevinç ve
 

büyük fayda görür. Seyit Sülayman Hüsni'ye göre; güç olan işleri kolaylaşır, dünya ve ahirette mutlu olur, bol ve bereketli rızka kavuşur.