- Fanİ dünya

Adsense kodları


Fanİ dünya

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
Sevdacık
Sat 28 August 2010, 01:15 pm GMT +0200
                                                                    Napalim Fanİ DÜnya               ..                                                                             Napalim Fanİ DÜnya  Eskiden, yoldan geçen birisi, bahçesinde acâyip hareketler yapan bir adama sorar:
Napalim Fanİ DÜnya..
- Niye öyle tepinip duruyorsun?
- Keçe tepiyorum Sıkıştırıp pazarda satacağım Ne yapalım, fâni dünya işte; üç-beş kuruş kazanıyoruz!
- Başındaki çıngırak ne?
- Çevredeki bahçelerin ekin ve meyvelerine kuşların gelmemesi için, çıngırakla ses çıkarıyorum Sâhipleri de bana bunun için biraz ücret ödüyor Ne yapalım, fâni dünya işte; üç-beş kuruş kazanıyoruz!
- Peki, sırtındaki yük nedir?
- Bu yayıktır Yoğurttan yağ çıkarıyorum Sonra da götürüp pazarda satacağım Ne yapalım, fâni dünya işte; üç-beş kuruş kazanıyoruz!
- O elinde döndürdüğün nedir?
- Elimdeki kirmen Komşuların yünlerini eğiriyorum Onlar da ücretini ödüyor Ne yapalım, fâni dünya işte; üç-beş kuruş kazanıyoruz!
- Ağzınla ne mırıldanıyorsun?
- Hatmi tehlil okuyorum isteyenlere hediye ediyorum Onlar da bana çeşitli hediyeler veriyorlar Ne yapalım, fâni dünya işte; üç-beş kuruş kazanıyoruz!
- Gözlerini niye öyle çevirip duruyorsun?
- Komşu çocuklarını tâkip ediyorum Onları tehlikelerden korumak için bakıcılık yapıyorum Komşular da bana ufak-tefek biraz hediye veriyorlar Ne yapalım, fâni dünya işte; üç-beş kuruş kazanıyoruz!
- Peki, dünya fâni olmasaydı daha neler yapardın?
- Fani olmasaydı ona göre tedbir alırdım

sumeyye
Sun 23 November 2014, 12:08 am GMT +0200
s.a.. , Subhanallah , her azasiyla farkli is yapmakta ve ayni anda da dilinde dua...Örnek almak gerekli..Rabbim c.c razi olsun kardesim ders alacagimiz bir paylasim olmus.