- Ey Sevgili

Adsense kodları


Ey Sevgili

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
saniyenur
Mon 14 May 2012, 08:55 pm GMT +0200
EY SEVGİLİ

     Aşkımın tahtına oturan kalbimin efendisi..İnsanların sana muhtaç günleri nisan sabahlarıydı. Senin olmadığın günler hava küsüyor ötelerden rahmet düşmüyordu.

     Ne büyük şerefti seni bilmek. Seni bize gönderen ve bildiren Rabbime şükürler olsun. Gözlerimizi dünyaya açtığımız gün öğrendik ismini. Belki de ilk ezberlediğimiz senin ismindi. Kalbimin en derin yerinde sızlıyor ismin. Bazen kalbim ağrıyor, bazen de içimde bir sıkıntı oluyor. Ama verin o mübarek ismini söylediğim zaman kalbimin ağrısı da, içimdeki sıkıntı da geçiyor. Bu kalp ağrısı öyle bir ağrı ki bağırsam belki de deli divane derler. Kimse duymuyor hıçkırışımı ama ben sana olan sevgimi de, bağlılığımı da haykırmak istiyorum Ya Rasulallah.

    Ey herkesin derdine derman olan Rasulum
    Sana ümmet olmak için seni vermek yeterse ben seni çok seviyorum. Nasıl sevmem! Kimler seni ölesiye sevmedi ki Ya Rasulalah! Hz. Bilal'e dayanma gücü veren sana bağlılığı deil miydi, senin için bütün eziyetlere katlanmamış mıydı? nasıl sevmem! Sana güvendikleri için Muhammedül Emin ismini vermemişler miydi? Nasıl sevmem tabiki seviyorum. Yaşadıkça hep de seveceğim. Bİr an sana olan sevgim eksilmeyecek Ya Rasulallah!


SEVİLAY CENGİZ