- Ev sahibi olayım derken

Adsense kodları


Ev sahibi olayım derken

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Tue 14 October 2014, 04:03 pm GMT +0200
EV SAHİBİ OLAYIM DERKEN...

Derya ŞAHİN kaleme aldı, EDİTÖRDEN bölümünde yayınlandı.

Dünyanın yıldızı en bol oteline de gitseniz evinizdeki rahatlığı bulamazsınız. Kullandığınız her eşya oraya ait olmadığınızı hatırlatır çünkü size. Evlerimiz ise iyi-kötü her yanıyla bizimdir; ait olduğumuz, sığındığımız yerdir. Evlerimizle aramızdaki bu karşılıklı aidiyet durumu (bizim ona, onun bize ait olması) kişiliğimizden tutun ailemizi hatta toplumu etkileyen bir güce sahip. “Mesken’den Barınak’a Değişen Aile” başlığıyla yayınladığımız kapak dosyamız bu gerçeğe işaret ederek, değişen ev anlayışımıza ve bunun doğurduğu sonuçlara dikkat çekiyor. Emine Uçak Erdoğan’ın hazırladığı dosya çarpıcı detaylar içeriyor. “Kira öder gibi ev sahibi olma” kolaylığının nelere gebe olduğunu gösteriyor.

Ocak sayımızda yeni bir köşeyle karşınızdayız. Zehra Korkmaz’ın hazırlayacağı “Kültür” başlığını taşıyan bu köşe, birbirinden güzel paylaşımlarla genel kültürünüze katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu ayın konusu ibrikler. İbriğin kullanımı ve hayatımızdaki yerini anlatan yazı hem bilginizi arttıracak hem de nostaljik bir yolculuğa çıkaracak sizi.
Dergimizin bu yılki abonelerine hediye ettiğimiz Ajanda2013 için çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Gösterdikleri ilgiden dolayı okuyucularımıza teşekkür ederiz.

Abone kampanyamızın devam ettiğini hatırlatarak bitirelim.

Önümüzdeki ay görüşünceye dek Allah’a emanet olun.