- Eski İngiliz Başbakanı'nın kuzeni, nasıl Müslüman olduğunu anlattı

Adsense kodları


Eski İngiliz Başbakanı'nın kuzeni, nasıl Müslüman olduğunu anlattı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Wed 30 March 2016, 10:28 am GMT +0200
Eski İngiliz Başbakanı'nın kuzeni, nasıl Müslüman olduğunu anlattı

Tony Blair'in Müslüman olan gazeteci baldızı Lauren Booth, Adana'da Suriyeli üniversite öğrencileriyle buluşup nasıl Müslüman olduğunu anlattı.

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair'in eşi Cherie Blair'in üvey kız kardeşi Lauren Booth, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ni ( Adana BTÜ) ziyaret edip Rektör Aykut Gül ile görüştü. Blair'in Müslüman olan gazeteci baldızı Lauren Booth, Adana'da eğitim gören Suriyeli üniversite öğrencileriyle buluşup nasıl Müslüman olduğunu anlattı. Müslümanlığı seçiş sürecini aktaran Lauren Booth, "İran'ın Kum kentindeki Fatima al-Masumeh mabetini ziyaretim sonrası Müslümanlığı seçtim. Müslümanlığa her zaman ilgim vardı. Filistin'de gönüllü olarak çalıştım. Gazze direnişi beni çok etkiledi" dedi.

"TÜRKİYE'DE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"

Ziyaretin ardından Adana BTÜ Yeşiloba Yerleşkesi'ndeki Yabancı Diller Yüksekokulu'nda öğrenim gören Türk öğrenciler ile görüşen Lauren Booth, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

50 SURİYELİ ÖĞRENCİYLE BİR ARAYA GELDİ

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Lauren Booth, daha sonra Adana BTÜ Türkçe Öğrenim Merkezi'nde (TÖMER) Türkçe dil eğitimi alan 50 Suriyeli öğrenci ile bir araya geldi.

MÜSLÜMANLIĞI SEÇİŞ SÜRECİNİ AKTARDI

Müslümanlığı seçiş sürecini aktaran Lauren Booth, "İran'ın Kum kentindeki Fatima al-Masumeh mabetini ziyaretim sonrası Müslümanlığı seçtim.

"GAZZE DİRENİŞİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Müslümanlığa her zaman ilgim vardı. Filistin'de gönüllü olarak çalıştım. Gazze direnişi beni çok etkiledi" dedi.

Timetürk

Alican 7-B
Thu 31 March 2016, 07:02 pm GMT +0200
Selamun Aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü. Rabbim tıpkı eski İngiliz başkanına hidayet verdiği gibi diğer tüm gayrimüslimlerede hidayet verir ve Müslüman yapar inşAllah. Rabbim paylaşım için razı olsun.

Busra 8-B
Thu 31 March 2016, 07:32 pm GMT +0200
Esselamun aleykum
 Rabbim  eski ingiliz basbakanini musluman yatgi gibi baskalarinida musluman yapsn aminnn