- Eşimin güvenini nasıl kazanabilirim

Adsense kodları


Eşimin güvenini nasıl kazanabilirim

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Thu 15 December 2011, 03:59 pm GMT +0200
Eşimin güvenini nasıl kazanabilirim?

Mart 2008 30.SAYI

eşimin güvenini nasıl kazanabilirim?

Merhaba ben 1,5 yıllık evli bir bayanım. Eşim benden önce 6 aylık bir nişanlılık dönemi yaşamış. Fakat bu nişanlılık dönemi pek de iyi geçmemiş. Şimdi kadınların hiç birine güveninin kalmadığını söylüyor. Onun güvenini nasıl kazanabilirim?

Kanadı Kırık Kuş


Eşinizin sadece geçirdiği olumsuz nişanlılık dönemiyle tüm bayanlara karşı güveni zedelenmişse emin olun ciddi bir önyargı taşıyor demektir. Zira bir örnek umum kadınları genelleştiremez.

İkincisi, eşinizin eski nişanlısına yoğun öfke beslediği çok belli ve bu öfkesini tüm kadınlara yönlendirmiş.

Üçüncü olarak acaba eşiniz bu önyargısından vazgeçmeyi istiyor mu ki siz ona yardımcı olabilesiniz? Eğer bu önyargıya dönüşmüş öfke kendisine iyi geliyor diye sürekli taşımayı düşünüyorsa, siz ne yaparsanız yapın bu fikri kolay kolay değişmeyecektir. Zira insanlar bazen besledikleri öfkeleriyle hayata tutunurlar.

Size tavsiyem onun bu fikrini ve duygusunu değiştirmekten ziyade, sizinle olan ilişkisini iyileştirmeye çalışın. Zira size karşı olumlu duygular beslemiş olmalı ki sizinle olan nişanlılık dönemini evlilikle sonlandırabilmiş.

Ayrıca annesiyle olan ilişkisi nasıl? Keşke bundan da biraz söz etseydiniz, zira annesi de bir kadın. Acaba bu öfkenin temeli anne kaynaklı mı ki bu kadar derinleşmiş?

Sorunuzun yanıtına gelince, eşinizin güvenini kazanmak için size önerilerim şöyle:

Eşinizle olan ilişkinizde her hangi bir konuda yargıya varmadan önce muhakkak kendisiyle fikir teatisinde bulunarak kararlar alın.

Her hangi bir olay karşısında zihnen kurgular üretmek yerine düşüncelerinizden ona samimiyetle söz edin.

İlişkinizi dürüst ve cesur yaşayın. Sırf o kızacak diye yapay bir ilişki geliştirmeyin. Samimi olarak ifade edeceğiniz zıt fikirler bile onun dünyasında kabul görebilir.

Üslubunuza son derece dikkat edin

İletişiminiz ve ilişkiniz rakip ilişkiden ziyade tamamlayıcı şekilde olmalı. Zira kadınlara bu denli güvensiz bir eş, sizin tavırlarınızı daha kolayca rakip olarak algılayabilir.

Size güvenmek istiyorsa zamanla dürüstlüğünüzü, iyi niyetinizi ve onun güvenini kazanma arzunuzu daha net görecektir.

Eşinizin sırlarına ve mahremiyetine çok özen gösterin. Onun için önemli bilgileri hiç kimse ile paylaşmayın ki size güvenerek açılabilsin.

Eski nişanlısı ile olan ilişkisinde nereden, ne tarz bir yara aldığını biliyorsanız, o yarayı tazeleyecek en ufak olumsuz bir tavırdan sakınmalısınız. Ve o yaralı yanını tüm gayretinizle iyileştirmeye çalışmalısınız.

Oluşturacağınız güven ortamının sevgi ve saygının temeli olacağını unutmayın.

Yasemin UÇAL ABDULLAH