- Erkeklerin evlilik algısı

Adsense kodları


Erkeklerin evlilik algısı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Wed 22 August 2012, 02:31 pm GMT +0200

ERKEKLERİN EVLİLİK ALGISI

Haziran 2012 81.SAYI

Derya ŞAHİN


Haziran sayımızla tekrar bir aradayız. Bu ayki kapak dosyamızda “Erkekler ve Evlilik” konusunu işliyoruz. “Erkeklerin evlilikte karşılaştığı sorunlar nelerdir? Erkeklerin evlilikten beklentileri nelerdir?” gibi soruların yanıtlandığı dosya Ümmühan Atak tarafından kaleme alındı. Hem eşleri hem de konunun uzmanları tarafından genelde romantik olmamak, ilgisiz davranmak gibi konularda eleştiri alan erkeklerin bu tutumlarına bir arıza olarak değil, evlilik algısındaki farklılık üzerinden yaklaşılıyor. Bu yönüyle dosya, evlilikte yaşanan problemlerin neye göre, kime göre sorun teşkil ettiği konusunda farklı bir bakış yakalamanıza yardımcı olabilir.

Yaz mevsimi birçok aile için ideal sünnet zamanıdır. Gündemle alakalı olarak biz de sünnet konusunu sayfalarımıza taşıdık. Hüseyin Okur’un dini yönünü anlattığı sünnet konusunun tıbbi boyutu sağlık sayfalarımızda Esra Mert tarafından hazırlandı. Emsey Hospital’in uzman doktorlarından alınan görüşlerle hazırlanan yazı sünnete dair pek çok sorunun cevabını içeriyor.

Gıda Mühendisi Kübra Vildan Yaman son zamanlarda üst üste gelen sütle ilgili olumsuz haberler üzerine, işlem görmüş süt hakkında içimizi rahatlatacak bir dosya hazırladı. İşlenmiş ve çiğ süt arasında kalanlardansanız bu yazıyı atlamamanızı tavsiye ederiz. Ayşenur Uslu mizah köşesinde bir türlü evlenemeyen bekarların halini geçtiğimiz ay kaldığı yerden anlatmaya devam ediyor. Gençlik sayfalarında Nurbahar Aydın gençlerin özgüven hususundaki abartılı yaklaşımlarını ele alıyor. Özgüven ve ukalalık arasındaki ince çizgi uzmanlar tarafından çizen yazıyı anne babalar da okumalı.

Temmuz sayımızda görüşmek üzere...

Miraç kandiliniz mübarek olsun.