- En sevdiğim insan

Adsense kodları


En sevdiğim insan

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Thu 6 October 2011, 11:50 am GMT +0200
"EN SEVDİĞİM İNSAN UTANDIĞINDA YÜZÜ KIZARAN İNSANDIR”

Mayıs 2009 44.SAYI

Hiçbir anne baba çocuğunun sosyal bozukluğu olan, içine kapanık ve sinik bir kişiliğinin olmasını istemez. Zira bu tarz bir kişiliğe sahip olmak insanın hayatını hayli zorlaştıran bir durumdur. Ancak kimi ebeveynler bu korkunun verdiği endişeyle ya da kendilerinin baskı altında yetişmesinin acısını çıkartırcasına çocuğuna sınırları olmayan bir dünyayı işaret ediyor farkında olmadan.

Hal böyle olunca kendinden başkasını düşünmeyen, utanma duygusundan hayli uzak nesiller meydana geliyor. Mayıs sayımızın kapak dosyasında bu konuya değinmek istedik. Bir arkadaş meclisinde sarf edilen “En sevdiğim insan utandığında yüzü kızaran insandır” sözlerinden hareketle gündemimize aldığımız bu konu eminiz birçok anne baba için düşündürücü bir etkiye sahip olacak. Çocuklarının hem kendisiyle, hem de çevresiyle barışık olmasını isteyen anne babalar için denge unsurunun vurgulandığı dosyamızda daha birçok ilginç detaya rastlayacaksınız. 

Annelerin çokça hatırlanacağı bu ayda Anneler Günü’nün özel olmadığını düşünen gençlere, bu fikirlerinin nedenini sorduk. Aldığımız cevaplar yaşlarını aşıyordu ve önemli mesajlar içeriyordu. Evlilik sayfalarında ise kıyas meselesine değiniyoruz. Eşlerin özellikle de hanımların düştüğü “eşini başkaları ile kıyaslama” konusundaki tutum ve davranışları mercek altına alınıyor. Faydalı ve beğeneceğiniz bir yazı olacağı kanaatindeyiz. Mizah sayfalarımız ise yine anne çocuk ilişkileri üzerine. Hepimizin yaşadığı o güzel anları Ayşenur Uslu’nun kaleminden okumak yine ayrı bir keyif verecek.
Selametle kalın…

Derya COMBA