- El

Adsense kodları


El

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Sun 18 October 2009, 12:09 am GMT +0200
EL
 

Rüyada görülen el, iyiliği, kuvveti ve güveni temsil eder. Sağ el rüya sahibinin kuvveti, geçimi, kazancı, malıdır. Rüyada elinin uzadığını ve kuvvetli olduğunu gören kimse, düşmanını yener.
 

Rüyada sanatçı eli görmek, sanatında usta, akıllı ve zeki olmaya yorumlanır.
 

Rüyada kendi eline başka bir el bitiştiğini gören kimsenin malı artar. Bazen de rüyayı görenin bir çocuğu veya erkek kardeşi yahut bir oğlu doğar.
 

Rüyada gözüyle gördüğü gibi eliyle de gördüğünü görse, o kimsenin kendisine helal olmayan kimse ile cinsi münasebette bulunmasına yorumlanır.
 

Rüyada iki elinin de açık olduğunu gören kimse cömert olur.
 

Rüyada sağ elinin kendisiyle konuştuğunu ve ona: "Güzel yaptın" dediğini gören kimsenin geçimi güzel olur. Sol elinin kendisiyle konuştuğunu gören şahsa, kardeşi veya hanımı yahut ortağı iyilik ederler. Ellerinin konuştuğu sözler kötü olursa, o kimsenin fiil ve amelinin çirkin olmasına yorumlanır.
 

Elini koltuğu altına sokup, çıkardığını ve elinin de nurlu olduğunu gören şahıs, öğrenci ise, ilimde ilerler, esnaf veya sanatkar ise şöhrete kavuşur.
 

Elinden ateş çıktığını gören şahıs, öğrenci ise, ilimde sultan olur ve düzgün konuşur. Tüccar ise, ticaretinde kuvvetli olur.
 

Elinden su çıkan kimse, mala kavuşur. İki el rütbeye, makama, iki erkek çocuğa ve devlete yorumlanır. Elleriyle bir şeyler alıp verdiğini gören kimse için de salih amel işlemesine yorumlanır.
 

Sağ el erkek çocuğa, babaya,dosta ya da arkadaşlık yaptıı kimselere yorumlanır. Sol el, eş, ana veya kızkardeştir. Bir şahıs rüyada iki elinden birisini kaybettiğini görse, o şahıs kaybettiği elinin işaret ettiği kimseyi kaybeder.
 

Eller, sanatla ve yazı yazmaya da yorumlanır. Çünkü sanatkarlar işlerini elleriyle yaparlar. Katip de eliyle yazar ve bunları yaparken de elleri hareket eder.
 

Bir kimsenin rüyada sağ eliyle bir kimseyi tuttuğunu, sonra elini sol tarafına dönderdiğini görmesi, o kimsenin o şahıs hakkında yapacağı ihanet ve hakarete yorumlanır. Rüyada elinin uzun olduğunu gören kimsenin, fazilet, ihsan ve iyilikle kötülere galip geldiğine yorumlanır.
 

Bir kimse rüyada iki elinden birinin kısaldığını görse, o kimsenin yardım ve ihsan ederken elini kısa tutmasına yorumlanır.
 

Bir kimse rüyada iki elinin ve ayaklarının kesilmiş olduklarını görse, o kimsenin bozguncu birisi olduğuna yorumlanır. Rüyada elinin yok olduğunu gören kimse, aşıktır. Rütbeli birisi, il ve ayaklarının kesildiğini görse, vazifesinden alınır.
 

Bir kimse rüyada iki eliyle beraber başka bir el veya bir takım ellerin bulunduğunu görse, halkın elleriyle onun hakkında yapacakları lütuf, iyilik, ihsan ve yardımlarına yorumlanır. Bazı yorumcular, bu rüya, o şahsın, dost ve arkadaşlarının veya kuvvet ve kudretinin çokluğuna yorumlanır, derler.
 

Ellerinin yumulduğunu gören kimse cimri olur.
 

Elleri üzerinde yürüdüğünü gören kimse, elleriyle geçimi için çalışır.
 

Sağ elinin çolak olduğunu görmek, geçiminin durgunluğuna veya büyük bir günah işlemeye yorumlanır. Rüyada elinin altın olduğunu gören kimsenin, elinde bulunan şey gider.
 

Elinin bir peygamber eli olduğunu gören kimseye Allah (C.C.) hidayet bahşeder ve ona hayır ve bereket gönderir. Elinin zalim olan birisinin eline dönüştüğünü görmek, elinden çıkacak fenalık ve zulümdür.
 

Bir kimse elinde başka birisinin eli bulunduğunu görse, o kimse başka birisinin kazancını yer.
 

Rüyada elinin tamamını veya bir kısmını yediğini gören kimse, pişman olacağı bir iş yapar.
 

Rüyada sağ elinin kesildiğini gören kimse, yalan yere yemin eder. Bazen de bu rüya hırsızlığa yorumlanır.
 

Rüyada el ve ayaklarının kesildiğini gören kimse, ölür. Bazen de hapsedilir veya şiddetli bir hastalığa yakalanır. Bazen de bu rüya, fakirliktir.
 

Rüyada bir işi sağ eliyle kuvvetli yaptığı gibi sol eliyle de kuvvetli yaptığını gören kimse, mal ve kuvvete kavuşur ve düşmanına galip gelir.
 

Rüyada elinin kesilmiş olduğunu ve onu muhafaza edip, yanından ayırmadığını gören kimsenin bir çocuğu veya bir erkek kardeşi olur.
 

Rüyada kendi elinin başka birisinin elinde olduğunu gören kimse, mal elde eder.
 

Rüyada elinin kesildiğini görmek, aileden ayrılarak gurbete gönderilmeye veya meslek değiştirmeye yahut maaşından kesinti yapılmasına yorumlanır.
 

Yabancı olan birisi rüyada elinin kesildiğini ve kan aktığını görse, o kimsenin eline mal geçer ve vatanına döner. Eğer kan akmazsa bulunduğu yerde kalmayı tercih eder.
 

Rüyada elinin boynuna bağlandığını gören kimse, günah işlemekten menedilir.
 

Rüyada iki elinin de topraklı olduğunu görmek, malca fakir olmaya veya çocuk ve kardeş yahut ilim ya da hayırca noksanlığa yorumlanır.
 

Rüyada elinin damarlarından kan çıktığını gören kimse, zengin ise, onun malından damarlarından akan kan miktarı gider; eğer fakirse, o kadar mal kazanır.
 

Rüyada ellerinin mermere dönüştüğünü gören kimsenin işi güçleşir.
 

Rüyada görülen el, ondan meydana gelen sanata, alışverişe ve yapılan ahde yorumlanır.
 

Rüyada elin güzelliği, baba veya çocuğun halinin güzelliğine yahut temiz mala ve güzel kazanca yorumlanır. Bazen bu rüya, arkadaş ve ahbaplar ile dost olmaya, bazen de elin güzelliği düşmana galip gelmeye işarettir.
 

Olgun birisinin rüyada iki elini kaybettiğini görmesi, Allah (C.C.)'a güzel tevekkül etmesine yorumlanır. Rüyada ellerinin çok olduğunu görmek, haris, temahkar ve dünya malını biriktirmek için fazlaca çabalamaya yorumlanır.
 

Rüyada elinin yırtıcı bir hayvan eli olduğunu gören kimse, namazı terkederek nefsani arzularına uyar.
 

Bir kimsenin rüyada kendisinin solak olduğunu veya solak olan birisini görmesi, fayda, rızık ve geçiminin bol olduğuna yorumlanır. Çünkü her çetinlikten sonra bir kolaylık vardır.
 

Rüyada elinin kedi eli olduğunu gören kimse, bazen düşmanına zafer bulur veya duvarlara tırmanan ve çıkan bir hırsız olur. Bazen de bu rüya, bayağı bir kimsenin bayağı kazancına yorumlanır.
 

Rüyada sağ elinin sol elinden uzun olduğunu gören kimse, yardım ve ihsanda bulunur ve kendisini ziyaret etmeyeni o ziyaret eder.