- Efendimiz'i Sahabe Gibi Sevmek

Adsense kodları


Efendimiz'i Sahabe Gibi Sevmek

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafiza aise
Fri 24 August 2012, 04:59 pm GMT +0200
Efendimiz'i Sahabe Gibi Sevmek


Kitap dört bölümden oluşuyor:

1. Bölüm: Efendimizi neden ve nasıl sevmeliyiz?
2. Bölüm: Efendimizi Sahabe gibi sevmek
3. Bölüm: Efendimiz Sahabeyi nasıl sevdi?
4. Bölüm: efendimiz ümmetini nasıl sevdi?


Hz. Peygamberin kendisi için nasıl bir değerde olduğunu çok iyi bilen bir Müslüman, Onu sevmek için büyük bir gayret ortaya koyar ve sevgi iddiasını ispatlayacak işler yapmanın ızdırabını çeker. Böyle bir Müslüman için en büyük ideal, görmeden sevdiği, âşık olduğu ve sevdası ile yandığı peygamberini birgün görebilmek ve Onun bizzat kendisine: Ya Resulullah! Seni çok seviyorum diyebilmektir. Diyen yazarımız gerçek sevgi sahibinin sevgisini isbat etmesi gerektiğini vurguluyor.

Sevgi kurtuluştur, seven kurtulur, gerçek sevgi kurtarır. Kurtulma derdi olanlar gerçek sevgi ile kurtulur. İşte bu eserde gerçek sevgi nasıl olur, nasıl elde edilir onu öğreneceksiniz. Efendimize ümmet şerefine nail olan bizler bu şerefin göstergesi olarak neden efendimizi sevmeliyiz? Efendimizin mübarek ellerinde yetişen, göğün yıldızları olan Sahabi efendilerimiz Efendimizi nasıl sevdi? Efendimiz onlara sevgiyi, sevmeyi öğretmek adına sahabelerini nasıl sevdi? Yine Efendimiz ümmetine sevgiyi ve sevmeyi öğretmek adına ümmetini nasıl sevdi?

Bu ve buna benzer bir çok konuyu Asr-ı Saadetten güzel tabloları Muhammed Emin Yıldırım hocanın güzel uslubuyla okuma fırsatını yakalayacaksınız.
(Arka Kapak)


Kitap gerçekten harika örneklerle dolu. Bayramda yaptmış olduğumuz yolculukta bana arkadaşlık etti. Mutlaka okumalısınız.

reyyan
Sat 25 August 2012, 12:01 pm GMT +0200
Bu hocamızın siyer anlatımı da çok güzel kitabını da okumak nasip olur inşaallah.Güzel tavsiyelere devam inş.

ceren
Thu 28 July 2016, 05:04 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Peygamber efendimizi seven ve ona tevekkul edip onun yolunda olan kullardan olalim inşallah....

Kevser D
Thu 28 July 2016, 05:53 pm GMT +0200
Ve aleykumus selam ve rahmetullah
Efendimiz(s.a.v.) in izinde olarak O nun hayatındaki mucizeleri farkederek neden sevmemiz gerektiğini anlar O (s.a.v.) in izinden giderken ne büyük bi güzelliğin içinde olduğumuzu anlarız İnşallah.

Mevlüde
Fri 29 July 2016, 09:46 am GMT +0200
Aleykumusselam ve rahmetullah.gecenlerde de karsima cikmisti bu kitap.icerigi cok guzel konusu da oyle.insallah okumak da nasip olur

serap 8/d
Fri 29 July 2016, 09:51 am GMT +0200
Ve aleykum selam eminim çok güzel bir kitaptır ALLAH bizlere de okumayı nasıp etsin inşallah

yagmur_7-c
Fri 29 July 2016, 11:13 am GMT +0200
Esselamu aleykum
Okunasi vbir kitap gibi duruyor.   Peygamber efendimiz sav i daha iyi tanıyacağınızı düşünüyorum...Rabbim Ona layık ümmet olabilenlerden etsin inşallah ....

Yağmur Gmş
Fri 29 July 2016, 02:32 pm GMT +0200
Bismillah...
Bizler Efendimizi o kadar çok seviyoruz ki. Rabbim hep daim kılsın ve daha çoğunu nasip etsin inşallah... Acaba daha çoğu var mıdır ki...:):):)