- Dudak

Adsense kodları


Dudak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Sat 17 October 2009, 10:00 pm GMT +0200
DUDAK
 

Rüyada görülen dudak, rüya sahibinin kendisinin iftihar ettiği bir adamın yardımına ve anlatım kuvvetine veya kendisiyle şereflendiği dostuna yorumlanır.
 

Alt dudak, üst dudaktan daha faziletlidir. Üst dudak, rüya sahibinin dostu ve bütün işlerinde itimat ettiği kimsedir. Alt ve üst dudaklarda meydana gelen olaylar yorumda anlattığımız kimselere aittir.
 

Dudaklar, eş, çocuk ve akraba yerine geçerler. Dudaklarında sızı ve ağrı olduğunu
 

görmek, dostlarınişlerinin gereği gibi gitmediğine yorumlanır.
 

Eğer alt dudağı kesilmiş olursa işlerinde yardımcısı bulunan kimse, onun yanına uğramaz. Üst dudağının yerinden ayrıldığını gören kimsenin, nimeti elinden gider. Alt dudağının ayrıldığını gören kimsenin, eşi ölür veya onu boşar. Eğer üst dudağını yarılmış ve iki parça görse dudağına nispet edilen bir şey o kimsenin iki dostu onun işlerinde arzusuna uyarlar. Yarılmış olan dudağının kesildiğini görse,
 

o ki dostu ondan ayrılırlar.
 

Dudak adamın kuvveti, süsü ve yakınlarıdır. Rüyada görülen dudak, hastalıklardan şifa bulmayı da çağrıştırır. Dudaklar bazan kapıcılara, kapılara ve kilitlere, bazan da ilim, hidayet, yemek, içmek, sevinç, keder ve sırları gizli tutmaya yorumlanır.
 

Dudakların inceliği ve kırmızılığı, düzgün söze, doğru yola ve yiyilip içilecek şeylerin güzel ve hoş olmasına yorumlanır.