- Dolu

Adsense kodları


Dolu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Sat 17 October 2009, 09:51 pm GMT +0200
DO LU
 


Zamansız dolu ve kar yağdığını gören kimse, cüz'i bir hastalığa yakalanır ve bunu çabuk atlatır. Dolunun, üzerine yağdığını gören kimsenin bir kısım malı elinden gider. Zamanında yağan dolu, üzüntü ve kederlerin gitmesi,e düşmanın ve hainlik yapmak isteyenlerin kahrolmasına yorumlanır. Çünkü dolu, yılan, akrep gibi haşeratın gezip dolaştığı yerleri soğuktur.
 

Eğer yağan dolu çok olur, bir çok yer ve yolları bozar, yolcuları yollarında alıkoyarsa geçimin darlığına halinin durgunluğuna ve yolculuğun imkansızlığına işarettir. Rüya, dolunun yağdığı fakat insanlara zarar vermediği, insanların onu bir araya toplayıp kaplarını doldurmaları ve ondan yemeleri şeklinde ise bu rüya hayır ve rızıktır.
 

Rüyada doluyu toplayıp elek, kalbur, elbise veya içine su konulmayan kablara koyduğunu gören, zengin ise malı ve kazancı elinden çıkar, eğer o kimsenin ticaret için denizde mal ve sermayesi varsa o mal ve sermayeden korkulur. Rüya sahibi fakir ise muhtaç olduğu, giydiği ve istifade ettiği şeyler o kimsenin yanında kalmaz ve geleceği için de bir şeyler biriktiremez.