- Çingene

Adsense kodları


Çingene

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
armi
Mon 19 October 2009, 04:42 pm GMT +0200


ÇİNGENE
 


Çingene görmek eğlence ve gezi ile yorumlanır. Rüyasında bir çingene sergisinde bulunduğunuzu görmeniz, genç iseniz yakında bir gönül macerası geçireceğinize, orta yaşlı iseniz bir küçük geziye çıkacağınıza, yaşlı bir kimse iseniz evinizde ibadetle meşgul olacağınıza işaret eder.
 

Dul bir kadının veya evlenmemiş bir erkeğin rüyasında bir çingene görüp konuşması veya ona fal açtığını görmesi, çingenenin rüyada kendisine söylediği falın aynen çıkacağına veya hiç beklemedikleri bir tesadüf sonucu birisini severek evleneceklerine yorumlanır.
 

Rüyada çingene görmek havailikle yorumlanır. Rüyasında bir çingene kadından lavanta çiçeği aldığını görmek, eşinin baştan çıktığına; çingene kızını öptüğünü görmek, tanıdığı biri tarafından kıskanıldığına; bir çingene kızını oynattığını görmek, biri tarafından baştan çıkarılmay a çalışıldığına işaret eder. Bir çingene ile evlendiğini görmek, sevdiklerinden ayrılacağına, çingene kadının kendisini öptüğünü görmek eğer ayrı ise, eşinin veya sevdiğinin yakında evine döneceğine işarettir