- Çimen

Adsense kodları


Çimen

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
armi
Sun 18 October 2009, 11:04 am GMT +0200
ÇİMEN
 


Rüyada görülen ve tanınmayan çay ırlı, çiminle ve sulu yerler din ve islamdır. Rüyada çimenlerin üstünde dolaşmak, umut edilmedik bir iş hakkında çok sevinmeye yorulur. Kuru çimenler, hayal kırıklığı ile yorumlanır.
 

Rüyada çimen görmek mutluluktur. Rüyada bahçenizi çimlendirdiğinizi görmek, zahmetsiz ve eziyetsiz kazanç elde edeceğinize, ev halkına rahat ve huzurlu günler yaşatacağınıza delalet eder. Bahçenizin her tarafına çeşitli çimenler ve çiçekler ektiğinizi, sarmaşıklarla süslediğinizi görmek, dünya varlıklarının her türlüsünden evinizi donatacağınıza ve çocuklarınıza yurt sevgisi aşılamak ve aile bağlarını kuvvetlendirmek için elinizden geldiğince çalışacağınıza işarettir.
 

Çayır ve çimen İslamiyet'in esasları olarak yorumlanır. Bu bakımdan rüyasında bahçenizi çimenle bezediğinizi görmek, kalbinizin İslamiyet'in her türlü manevi nimetlerinden faydalandığına ve kendinizi ahiret yolculuğunun şartlarına hazırlandığınız anlamına gelir.
 

Maddi dünyada da o kimse bütün dünya nimetlerinden faydalanır. Fakirse zengin olur, zenginse malı artar, çocukları salih amelli birer iyi evlat olarak yetişirler. Anne ve babalarına itaatli ve yurda faydalı bir kişi olurlar. Bu rüya sahibi ömür boyu hastalık nedir bilmez. Sıkıntı ve yokluk çekmez, onun bu mutluluğu bütün ailesini de aynı derecede mutlu ve sağlıklı kılar.
 

Rüyada çayır çimen görmek, bu türlü kıymetli bir semboldür. Bütün tabirciler bu rüyanın bu derece kıymetli oluşunda birleşmişlerdir. Çünkü çay ır ve çimen aynı zamanda cennetin süsünden ve ziynetinden dünyaya akseden bir örnektir.
 

Rüyada çimen görmek dünya varlığına işarettir. Rüyasında çimenlere uzandığını görmek, tüccar ise bol kazanca memur ise terfi edeceğine, hasta ise iyileşeceğine, yolcu ise ve yolda bir yolcusu varsa, döneceğine veya yola çıkacağına, halktan biri ise işlerinin iyileşeceğine, fakir ise hal ve vaktinin düzeleceğine delalet eder.