- Cilt

Adsense kodları


Cilt

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
armi
Sat 17 October 2009, 06:04 pm GMT +0200
CİLT
 

İnsanın rüyada gördüğü cild derisi insanın örtüsü, ölümünden ve sağlığından geri bıraktığı maldır. Derisinin yüzüldüğünü gören kimse, hasta ise ölür. Sıhhatli ise
 

fakirleşir ve rüsvay olur. Rüyada bedenini sağlam ve şişman görmek, rüya sahibinin imanının kuvvetli olmasına yorumlanır.
 

Eğer kendi cesedinin yılan cesedi gibi olduğunu görse, düşmanından gizleyip sakladığı şeyi açıklar. Koç kuyruğu gibi kuyruğunun olduğunu gören kimsenin rızıklı bir çocuğu olur ve kendisi de bu çocuk sayesinde bol geçime kavuşur. Bazan cild, sabra ve işlerdeki güçlüğe metanet ve cesaret göstermeye yorumlanır. Bir kimse rüyada derisinin güzel olduğunu görse, hayra, rahata ve hastalıklardan kurtulmaya yorumlanır.
 

Ölen kimsenin rüyada cildinin güzel olarak görülmesi, o ölü kimsenin cennet nimetlerine kavuşacağına yorumlanır. derisinin kalın veya siyah olduğunun görülmesi ise ölünün azapta olmasına yorumlanır. Rüyada vücudunun siyah olduğunu gören kimsenin dinini terk edenlerden olduğuna yorumlanır.
 

Bazı yorumcular, hayvan derileri, onlara sahip olanlar için evdir, dediler. Bir alimin derisinin yüzülüp çıkarılması, ilmi terk edip unutacağına yorumlanır. Bir kimse şairin derisini yüzdüğünü görse, o şairin şirinden hırsızlık yapar.