- Çiftlik

Adsense kodları


Çiftlik

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
armi
Sun 18 October 2009, 10:55 am GMT +0200
ÇİFTLİK
 

Rüyada çiftlik görmek evlenmekle yorumlanır. Rüyasında bir çiftlikte olduğunu ve hayvanlara baktığını görmek, bekar ise yakında evleneceğine, evli ise çocuğu olacağına işarettir. Bir çiftçi ile konuştuğunu görmek, önemli bir işini çözmek için birisinden fikir alacağına; bir çiftlikte harman yerinde olduğunu görmek, çocukların mürüvvetini göreceğine; çiftlikte ekin ektiğini görmek, para kazanmak için bir yatırım yap acağına; çiftlikte bir ata bindiğini görmek, şiddetler istediği bir arzusunun yerine geleceğine işaret eder.
 

Bazı yorumculara göre çiftlik görmek, dünya nimetleri ile yorumlanır. Rüyanızda bir çiftlikte olduğunuzu ve atla çiftlik binalarını dolaştığınızı görmek, yapmay ı tasarladığınız önemli bir iş için incelemelerde bulunacağınıza işarettir.
 

Bir çiftlik binasında çiftlik kahyası ile konuştuğunuzu görmek, işinize bir yardımcı almayı düşündüğünüze veya evinize bir hizmetçi almak istediğinize yorumlanır. Bir çiftlikte traktör, saban ve benzeri ziraat işinde kullanılan alet ve araçlar görmek, iş yerinize veya evinize buzdolabı, çamaşır veya bulaşık makinası gibi ev araçları almak istediğinize işarettir.
 

Bir çiftlikte harman yerinde buğday demetlerinin harman edildiğini görmek, bu yıl kazancının bol ve bereketli olacağına delildir. Ürünlerin çuvallarla ambarlara taşındığını görmek, memur veya işçi ise ücretinin artacağına, tüccarsa kazancının fazlalaşacağına işarettir.
 

Bir çiftlik almak için sahibi ile pazarlık yaptığınızı görmeniz işinizi büy üteceğinize, memur iseniz terfi edeceğinize ve kadın iseniz çocuğunuz olacağına, bekarsanız evleneceğinize yorumlanır.