- Cenin kök hücreyle annesini iyileştiriyor

Adsense kodları


Cenin kök hücreyle annesini iyileştiriyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 22 November 2011, 02:20 pm GMT +0200
Cenin, kök hücreyle annesini iyileştiriyor

ABD'de bilim adamları, anne rahmindeki ceninin kök hücre göndererek annesini iyileştirdiğini belirledi.

New York'taki Mount Sinai Üniversitesi'nde yapılan çalışmada araştırmacılar, normal dişi farelerle, bütün vücut hücrelerinde yeşil renkli floresan ışığı yayan protein üretmesi için genetik değişime uğratılmış erkek fareleri çiftleştirdi. Daha sonra hamile farenin kalp krizi geçirmesini sağlayan bilim adamları, iki hafta sonra kalp dokularını incelediklerinde annenin kalbinde cenine ait yeşil renkli hücreler buldu. Bu hücrelerin yeni kalp hücrelerine dönüşerek annenin kalbini iyileştirdiği görüldü. Bunun evrimsel bir mekanizma olduğunu belirten bilim adamları, ceninin annesinin kalbini koruyarak varlığını sürdürmeye çalıştığını açıkladı. Ceninlerin annelerini göğüs kanserine karşı koruyan hücreler ürettiği de keşfedildi.

zaman

ceren
Mon 4 January 2016, 10:36 pm GMT +0200
Esselamu aleyküm.Ceninlerin büyüyüp plesanta halini aldıklarında kök hücreleri bir çok tedaviye ve de kanser hastalıklarına cevap verdiği bilinmektedir.Ama anne karnındaki ceninin anneyi gögüs kanserine karşı koruduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.Rabbimin yarattığı en büyük mucize olan bebeğin anne karnındaki bir çok şifasıdır.

Kevšer
Tue 5 January 2016, 06:49 am GMT +0200
  Aleyna Ve Aleykümüsselăm ecmain. Rabbim sen nelere kadirsin. Anne karnındaki ceninin kök hücre göndererek Annesinin göğüs kanserine karşı iyileşmesine vesile oluyormuş. Paylaşım için Rabbim Razı olsun kardeşim..