- Camiler haftası 1-7 Ekim tarihlerinde

Adsense kodları


Camiler haftası 1-7 Ekim tarihlerinde

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Thu 15 September 2011, 02:08 am GMT +0200
Camiler haftası 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak…





1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Camiler Haftası kapsamında “Din Hizmetlerinde Gönüllülük” ve “Cami-Çocuk Buluşması” konuları ele alınacak. Bu çerçevede yurt genelinde Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve müftülüklerce “Din Hizmetlerinde Gönüllülük” ve “Cami- Çocuk” konularını işleyen paneller düzenlenecek.
Hafta dolayısıyla başlatılan “Yaşasın Camiye Gidiyorum!” kampanyası ile tüm aile fertlerinin camiyle buluşturulması ve çocukların camiyi tanıması hedefleniyor. Hafta boyunca yirmi ilde de “Cami,  Kadın ve Çocuk” konulu paneller dizisi organize edildi. Bu panellerde Asr-ı Saadet döneminden günümüze kadınların cami ile irtibatı ve ‘çocuğun maneviyat eğitiminde caminin rolü’ konuları ele alınacak.
Diğer taraftan 4-5 Ekim tarihlerinde Ankara’da ülke genelinden seçilen 35 din görevlisinin katılımı ile “Cami Görevlileri” çalıştayı düzenlenecek. Söz konusu çalıştayda genel olarak cami hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi konusu ele alınacak ve bu çerçevede değerlendirmeler yapılacak.


Diyanet