- Burun

Adsense kodları


Burun

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
armi
Sat 17 October 2009, 12:27 pm GMT +0200
BURUN
 

Rüyada burnun siyah ve küçük görülmesi o oranda üzülmeye ve yoksullaşmaya yorulur.
 

Burun nefes aldığınız bir organımız olduğu için, rüyada temiz hava veya güzel şeyler koklamak her zaman için iyiye ve rahatlığa işaret eder.
 

Rüyada burnunuzun ağrıdığını görmek, üst üste yaptığınız yanlışlardan dolayı sevdiklerinizin tahammülünü zorlamaya yorumlanır.
 

Burnunuzun kesilmiş olduğunu görmek, işlerinizin ters gitmesine yorulur.
 

Burnunuzun güzelleştiğini görmek, size garezi olan bir kimsenin bundan vazgeçmesine yorulur.
 

Burnunuza bir şey kaçtığını görmek, elinizde olmayan bir şey için sıkılmaya işarettir.
 

Burnunuzun delindiğini görmek, birinden yardım görmeye
 

Burnunuzdan sümük aktığını görmek, büyük bir zattan gelecek menfaate
 

Burnunuza halka takıldığı görmek ise hasta iseniz iyileşmeye işarettir.
 

Burunda bir delik olup onunla burnunun aşağıya çekildiğini görmek rüya sahibinin alçak gönüllüğüne veya büyüklerden bir menfaat geleceğine işarettir. Burnunun nezleden aktığını gören kimsenin işleri bağlanır, zorluk çeker. Burnundan konuştuğunu gören kimsenin kısmeti daralır. Burnundan kan gelmesi iki şekilde yorumlanır: Rüya sahibi burnundan kan geldi derse, malının artacağına, başkası derse malının elinden çıkacağına işarettir. Burnunun kesildiğini görmek beş şekilde yorumlanır. Kendi veya evladı için sünnet, bulduğu mevkiden aşağı inmek, çabuk ölüm, bela, çocuğunun veya eşinin ölmesi.
 

Burnunun büyüdüğünü görmek bir mevkide bulunuyorsa mevkiinin büyümesine, zengin ise malının daha da artmasına; fakirse zenginliğe; aksine burnunun küçüldüğünü görmek, bu rüyanın aksine işaret eder.